Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips Voice Tracer DVT4110 / 00 diktofon Flash-kaart kroom, hõbedane

  • 158.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 53 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1773863
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kolm ülitäpset mikrofoni oma klassi parimaks helisalvestuseks
Heli võimalikult loomulikuks salvestamiseks stuudiolaadse helikvaliteediga on vaja mitut põhikomponenti: kõrge signaali-müra suhe, ülidünaamilised mikrofonid nii pehmete toonide kui ka valjude trummide jäädvustamiseks, kvaliteetne mikrofoni vedrustus, et vältida helisignaalide ülevõtmist. haardemüra, tugev vasaku ja parema kanali eraldamine inimkõrva otseülekande laadseks efektiks.

Stereo MP3 ja PCM salvestus selgeks taasesituseks ja lihtsaks failide jagamiseks
Jäädvustage oma salvestused stereo MP3- või PCM-vormingus. Populaarne MP3-failivorming võimaldab teil oma faile peaaegu kõikjal taasesitada ja lihtsalt teistega jagada. PCM (WAV)-vorming võimaldab kadudeta, tihendamata heli stereosalvestust CD-laadse helikvaliteediga.

8 GB sisemälu kuni 88 päeva salvestamiseks
Jäädvustage ja salvestage kuni 88 päeva pidevat salvestamist tänu 8 GB sisemälule. MicroSD-mälukaardi pesa kuni 32 GB lisamälu jaoks tagab praktiliselt piiramatu salvestusmahu.

Taaslaetav liitiumioonpolümeeraku eriti pikaks salvestamiseks
Suure mahutavusega liitiumioonpolümeerakut saab hõlpsasti laadida tavalise USB C-pistiku kaudu. See tagab aku pikenemise eriti pikaks salvestamiseks kuni 36 tundi, tagades, et teie diktofon on alati töövalmis, kui olete.

Tasuta nutitelefoni rakendus heli kaugjuhtimiseks
Juhtige oma helisalvestit nutitelefoni abil isegi eemalt. Philipsi VoiceTraceri rakendus muudab sündmuste, näiteks loengute salvestamise palju lihtsamaks ja mugavamaks. Saate oma maki asetada ruumi ette kõlari lähedusse, istuda taga ja juhtida salvestamist mugavalt ja loengut katkestamata. Philips VoiceTraceri rakenduse saab tasuta alla laadida Apple App Store'ist või Google Play poest.

Nutitelefoni rakendus salvestiste hõlpsaks jagamiseks
Edastage oma salvestised otse oma Philips VoiceTracerist Wi-Fi kaudu nutitelefoni ja jagage neid koheselt sõprade ja perega, kasutades mugavat Philipsi VoiceTraceri rakendust. Failide edastamiseks ja jagamiseks pole enam vaja salvestit kaabli abil arvutiga ühendada.

Suur värviline ekraan selgeks salvestamise olekuteabe jaoks
Suur värviline ekraan pakub teravaid pilte, mistõttu on kõike esmapilgul lihtsam näha ja lugeda. Selge kasutajaliides toetab seitset keelt ja on optimeeritud lihtsaks ja intuitiivseks kasutamiseks.

Helistseenid automaatsete täiuslike heliseadete jaoks igas olukorras
Philips VoiceTracer on varustatud eelseadistatud stseenidega, mis reguleerivad automaatselt diktofoni heliseadeid olenevalt sellest, mida soovite salvestada, olgu selleks siis märkmed, kõnetuvastuse heli, intervjuud, loengud, muusika või koosolekud.

Plug and play opsüsteemides Windows, macOS ja Linux
Salvesti ei vaja spetsiaalset installimist Ühendage diktofon lihtsalt arvuti või Maciga ja esitage faile või edastage need kohe arvutisse.

Statiivi kinnitus optimaalseks stabiilseks positsioneerimiseks
Integreeritud statiivi niit võimaldab paigaldada salvesti statiivile või kaamerale, et jäädvustada veelgi selgemat heli optimaalses ja stabiilses asendis.

Nutikad salvestus- ja taasesitusfunktsioonid parimate salvestustulemuste saavutamiseks
Nutikad salvestusfunktsioonid muudavad vapustavate helitulemuste saavutamise veelgi lihtsamaks. Eelsalvestamise ja taimeri funktsioonid tagavad, et te ei jätaks ühtegi bitti kahe silma vahele. Hääl aktiveeritud salvestamine on mugav funktsioon käed-vabad salvestamiseks, mis peatab salvestamise, kui lõpetate rääkimise ja jätkab automaatselt, kui hakkate uuesti rääkima. Salvestisi saab redigeerida, kirjutades osa üle või lisades lõpus uue salvestise. Pikad salvestised saab redigeerimise või jagamise hõlbustamiseks automaatselt või käsitsi jagada eraldi failideks. Nutikad taasesitusfunktsioonid, nagu järjehoidjad ja filtrid, muudavad ka otsitava salvestise leidmise lihtsamaks ja kiiremaks.Philips Voice Tracer DVT4110/00. Maksimaalne salvestusaeg: 36 h, Salvestusrežiimid: Stereo (ST), Toetatud helivormingud: MP3, WAV. Ekraani tüüp: LCD, Ekraani eraldusvõime: 240 x 320 pikslit, Ekraani diagonaal: 5,08 cm (2"). Väljundvõimsus: 200 mW. Liides: USB, USB-pistiku tüüp: USB Type-C. Aku tehnoloogia: liitiumpolümeer (LiPo) , Salvestusaku tööiga: 36 h, Aku maht: 1000 mAh

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles