Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips True juhtmevabad kõrvaklapid TAT1108WT / 00, IPX4 veekaitse, kuni 15 tundi mänguaega

Philips True juhtmevabad kõrvaklapid TAT1108WT / 00, IPX4 veekaitse, kuni 15 tundi mänguaega
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1875003
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kuulake oma helisid selgelt
Kuulake lugusid ja kõnesid õigesti. Need True Wireless kõrvaklapid kasutavad rikkaliku heli ja võimsa bassi jaoks 6 mm draivereid ning selgete kõnede jaoks AI-mikrofoni. IPX4 pritsme- ja higikindlus ning taskusuurune laadimisümbris 15 tunniks mänguajaks.

Ära muretse. Koos ümbrisega kuni 15 tundi mänguaega
Olenemata sellest, kui pikk teie päev on, on need kõrvaklapid teid kaitsnud. Käepärasest taskuformaadis laadimisümbrisest saate 5 tundi mänguaega ja 10 lisatundi.

Kohandatud 6 mm draiverid suurepärase heli ja võimsa bassi jaoks
Kuulake oma helisid nii, nagu neid kuulda pidi. Need kõrvaklapid kasutavad erikujundusega 6 mm dünaamilisi draivereid, et pakkuda teile tõelist kuulamiskogemust. Draiverite suur võimsus suurendab dünaamikat ja bassi, nii et te ei jää kunagi ühestki taktist ilma.

AI-mikrofon selge kõnekvaliteedi jaoks
Ärge laske maailma helidel teie kuulamist segada. Nendel kõrvaklappidel on AI-mikrofon, mis kasutab täiustatud AI-algoritmi, et filtreerida välja müra, mida te kuulda ei soovi, ja tagada kõne selge kvaliteet. Kuulake üksteist iga kord selgelt.

IPX4 pritsme- ja higikindel
IPX4 reiting ja võimsad 6 mm draiverid võimaldavad teil nautida suurepärast heli iga ilmaga! Kõrvaklapid on pritsmekindlad ega pane pahaks väikest vihma ega higistamist, nii et te ei pea muretsema duši alla sattumise pärast.

Turvaline ja mugav kõrvasisene
Need mugavad kõrvaklapid sobivad kindlalt teie kõrvakanalitesse, luues täiusliku tihendi, mis vähendab välist müra. Kuulake iga lööki ja sõna! Naudi tõelist mugavust kolmes suuruses pehmete, vahetatavate silikoonist kõrvaotsakatetega.Philips TAT1108WT. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: traadita ühendus, Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Juhtmevaba leviala: 10 m. Kaabli pikkus: 0,2 m. Kaal: 36 g. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles