Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips Hue Valge ja värvilise atmosfääriga Calla Outdoor pollar

Philips Hue Valge ja värvilise atmosfääriga Calla Outdoor pollar
Laos
  • 185.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 62 €
Kaubamärgid Philips by Signify
Kauba ID: 1876865
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Roostevabast terasest välisilme ja miljonite värviliste valgusvarjunditega Calla pollar toob teie aeda stiilipuuduse ja tee valgustamiseks särava valguse. Toiteplokk ei kuulu komplekti.

Kaunistage oma tagaaed välisvalgustusega
Andke oma aiale võimalus särada sama eredalt kui teie kodu. Rohkem kui 16 miljonit värvi ja 50 000 sooja ja jaheda valge valguse varjundit võimaldavad teil kaunistada väljast täpselt nagu seest, olenemata sellest, kas valgustate kõnniteed või valgustate terrassi lemmikosa.

Lõõgastuge sooja kuni jaheda valge valgusega
Pikendage oma õhtuid Philips Hue välisvalgustusega. Looge oma siseõuele, rõdule või verandale õige õhkkond ja lõõgastuge. Suvepäikese soojast valgest valgusest kuni talvise jääjaheda päevavalguseni: saate aastaringselt nautida mis tahes valget valgust, mis sobib teie meeleoluga.

Seadistage oma mugavuse huvides taimerid
Nautige pikemaid õhtuid väljas, lõpetage aiatööd või visake prügi pärast päikeseloojangut lihtsalt õue. Laske oma Philips Hue'i tuled automaatselt sisse lülitada, määrates ajakava või kasutades päikeseloojangu/päikesetõusu rutiini. Ja loomulikult saate sel viisil ka oma tuled välja lülitada või hämardada. Te ei pea kunagi muretsema, kas olete mõne tule põlema jätnud.

Erivalgusti erilisteks sündmusteks
Pühaderõõm algab siit – nutika valgusega! Kasutage oma Philips Hue'i tulesid, et muuta oma kodu pidulikuks elamuseks: erkpunased ja rohelised jõuludeks, peened pastelltoonid kevadeks või isegi jube lilla sära, et luua Halloweeni ajal kõige kummitavam maja tänaval.

Lihtne paigaldada ja pikendada
Muutke pimedad teed heledamaks, looge oma maastikukujunduses esiletõstetud või looge siseõuele ainulaadne õhkkond. Saate seda ise teha, kasutades Hue täppe või pollareid. Tooted põhinevad madalpingel, neid on ohutu kasutada ja neid on lihtne paigaldada. Välisvalgustuse hankimine pole enam keeruline: hakake looma ja laiendage oma vajadustele vastavat.

Nõuab Philips Hue silda
Ühendage oma Philips Hue'i tuled sillaga, et juhtida oma tulesid nutitelefonist või tahvelarvutist rakenduse Philips Hue kaudu. Või juhtige oma Philips Hue'i tulesid sisse/välja ja hämardamise funktsioonide jaoks Philips Hue'i dimmeri siselülitiga.

Kvaliteetne inox ja suurepärane sünteetika
Tooted on valmistatud spetsiaalselt välistingimustes kasutamiseks. Kasutame kõrgeima kvaliteediga materjale, et tagada parim jõudlus välistingimustes, samuti nutikas materjalide kasutamine raadiosageduse optimeerimiseks.Philips Hue Valge ja värviline õhkkond Calla Outdoor pollar. Tüüp: Välispostament/postivalgustus, Toote värv: Kroom, Korpuse materjal: Roostevaba teras. Liitmiku/korgi tüüp: Mittevahetatavad pirnid, Pirni tüüp: LED, Pirni võimsus: 8 W. Juhtme pikkus: 0,5 m. Toiteallika tüüp: AC, AC sisendpinge: 220 - 240 V, AC sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Laius: 102 mm, Sügavus: 102 mm, Pikkus: 102 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles