Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips Fidelio TAFW1 / 10, juhtmevaba sub-must aktiivne bassikõlar 210 W

  • 510.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 170.33 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1895679
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Loodud, et minna sügavamale
Tunnetage iga dramaatilise hetke, iga kulminatsioonistseeni, iga löögi täit jõudu. See Fidelio bassikõlar annab teile kaunilt juhitud bassi, muutes efektid elavaks ning rikastades vaiksemaid stseene ja muusikat. Valmistuge teisaldamiseks.

Philips Fidelio. Lülisamba kipitav bass filmide ja muusika jaoks
See Fidelio bassikõlar toob filmidesse, telesaadetesse ja muusikasse torkivat bassi. Mahavalguv bassikõlar ja täiustatud kahe passiivradiaatori disain tagavad rikkaliku ja täiuslikult ajastatud madalate sageduste täitmise iga ruumi. Lisate kõigele, mida vaatate või kuulate, täiesti uue mõõtme.

Pead pööravad välimused
See pead pöörav bassikõlar sobib suurepäraselt Fidelio FB1 heliribaga. Kaldus on viimistletud antratsiit Muirhead nahaga, pealmine pind aga harjatud metallist. Kahe passiivradiaatori nähtavad elemendid on detailselt kaetud metallmaterjaliga, mis püüab valgust pehmelt kinni.

Philipsi traadita kodusüsteem, mida toidab DTS Play-Fi
See Play-Fi-ühilduv bassikõlar võimaldab teil luua täiusliku kodukino heli. Ühendage Fidelio heliribaga, et süvendada filmide ja muusika mõju täiuslikult juhitud bassiga – ilma moonutusteta isegi suure helitugevuse korral. Lisage seotud juhtmevabad kõlarid ja looge tõeline ruumilise heli seadistus.

Intelligentne bass. Sukelduge rohkem. Kuulake rohkem
Head asjad juhtuvad, kui see Fidelio bassikõlar ühendatakse Philipsi heliriba, kõlarite või teleriga*. Alamseade tunneb ära, millega see on seotud, ja võtab automaatselt kontrolli madalaimate sageduste üle, vabastades seotud komponendid keskenduma keskmistele ja kõrgetele sagedustele. Tulemus: veelgi rikkalikum ja detailsem.

RCA ühendus. Ühendage mitme kanaliga võimenditega ja muuga
Ühendage see bassikõlar RCA-pordi kaudu oma olemasoleva kodukino seadistusega või teatud Play-Fi-ühildumatute teleritega.Philips Fidelio TAFW1/10, juhtmevaba sub. Bassikõlari RMS võimsus: 210 W, Subwooferi tüüp: Aktiivne subwoofer, Subwooferi tippvõimsus: 420 W. Toote värv: Must. Toiteallika tüüp: AC, Energiatarve (ooterežiim): 0,5 W, AC sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Subwooferi laius: 40 cm, Subwooferi sügavus: 24 cm, Subwooferi kõrgus: 47,2 cm. Pakendi kaal: 15,5 kg, Pakendi tüüp: Kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles