Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips 8100 series 70PUS8108 / 12 AMBILIGHT teler, Ultra HD LED, must, Smart TV, Pixel Precise Ultra HD, HDR(10+), Dolby Atmos / Vision 177,8 cm (70) 4K Ultra HD Wi-Fi

  • 740.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 247 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1765890
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ambilight teler
Ambilighti telerid on ainsad telerid, mille ekraani taga on LED-tuled, mis reageerivad sellele, mida vaatate, sukeldudes teid värvilise valguse halosse. See muudab kõike: teie teler tundub suurem ja teid tõmbab sügavamalt oma lemmiksaadete, -filmide ja -mängudega.

Ülimalt terav pilt
Olenemata sellest, mida te vaatate, annab see 4K LED Ambilighti teler teile ereda ja üliterava pildi erksate värvidega. Teler ühildub kõigi peamiste HDR-vormingutega — nii näete HDR-sisu voogesituse ajal rohkem detaile isegi tumedates ja heledates kohtades.

Dolby Vision ja Dolby Atmos
Tänu Dolby Visionile ja Dolby Atmosele näevad teie filmid, saated ja mängud välja ja kõlavad uskumatult. Vaadake pilti, mida režissöör tahtis, et te näeksite – pole enam pettumust valmistavaid stseene, mis on liiga tumedad, et neid välja mõelda! Kuulake iga sõna selgelt. Kogege heliefekte, nagu need teie ümber tõesti toimuksid.

Philipsi nutiteler
Meie uue nutiteleriga leiate kõik kiiresti. Kas teile meeldib seeria? Saate jätkata vaatamist otse avaekraanilt. Kui otsite midagi uut, saate sirvida kategooriaid, nagu märul või draama, ja vaadata parimate voogesitusteenuste soovitusi – kõik ühes kohas.

AI hääljuhtimine
Valida on hääleassistente! Saate rääkida otse teleri sisseehitatud Alexaga kaugjuhtimispuldil oleva nupu abil. Kui vaatate samal ajal, väheneb teleri helitugevus, nii et teleri integreeritud mikrofon suudab teie häält selgelt tuvastada. Või saate juhtida oma telerit Google'i nutikõlarite kaudu.

Vastutustundlik pakend
Selle Ambilighti teleri praktiliselt raamita ekraan sobib peaaegu iga interjööriga ning õhuke tumehall alus on heliriba jaoks ideaalsel kõrgusel. Meie pakendites on kasutatud FSC-sertifikaadiga taaskasutatud pappi ja meie trükimaterjalides taaskasutatud paberit.

Hea mängimiseks
HDMI 2.1 võimaldab kiire mängu ja sujuva graafika abil oma konsoolist parimat saada. VRR-i toetatakse ja konsooli sisselülitamisel aktiveeritakse automaatselt madala sisendi viivituse seadistus. Ambilighti mängurežiim muudab põnevuse suuremaks.
Philips 8100 series 70PUS8108/12 AMBILIGHT teler, Ultra HD LED, must, Smart TV, Pixel Precise Ultra HD, HDR(10+), Dolby Atmos/Vision. Ekraani diagonaal: 177,8 cm (70"), Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Ekraani kuju: tasapinnaline. Nutiteler. Liikumise interpolatsiooni tehnoloogia: Perfect Natural Motion, Ekraani heledus: 350 cd/m², reageerimisaeg: 40 ms, kontrastsuhe (tavaline): 0:0, algne kuvasuhe: 16:9. Digitaalse signaali vormingu süsteem: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB -T2, DVB-T2 HD. Wi-Fi, Ethernet LAN. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles