Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips 75BDL4650D Digital signage lameekraan 190,5 cm (75 tolli) LCD Wi-Fi 500 cd / m² 4K Ultra HD must Sisseehitatud protsessor Android 11 24/7

Philips 75BDL4650D Digital signage lameekraan 190,5 cm (75 tolli) LCD Wi-Fi 500 cd / m² 4K Ultra HD must Sisseehitatud protsessor Android 11 24/7
Pole laos
  • 2 389.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 796.66 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1766300
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nutikas ja modulaarne tagab veelgi pikema eluea

Philips D-Line on loodud teie vaatajaskonna kaasamiseks ja klientide rõõmustamiseks. See mitmekülgne ekraan, mille toiteallikaks on Android 11 tarkvara hõlpsaks integreerimiseks, sobib mõjumiseks igas olukorras.

Salvestage ja esitage sisu sisemäluga
Salvestage ja esitage sisu sisemäluga. Laadige oma meediumid ekraanile ja esitage sisu kohe. Töötades koos sisemise brauseriga, toimib see veebisisu voogesituse ajal ka mälu vahemäluna. Kui võrk kunagi ebaõnnestub, jätkab sisemälu sisu töötamist, esitades sisu vahemällu salvestatud versiooni, tagades, et teie meedium püsib üleval isegi siis, kui võrk katkeb.

ADS laia vaatega paneelekraan
Olge ADS-i laia vaatega tehnoloogia abil nähtav iga nurga alt. Täiustatud Super Dimension Switch pakub ekraanil kiiremat pilditöötlust, mis tagab sujuvama sisu ülemineku, märkimisväärse pilditäpsuse ja suurepärase värvide taasesituse 180-kraadise vaatamisega.

4G/LTE valikuline moodul usaldusväärseks ühenduseks
Valige meie valikuline 4G/LTE moodul prognoositavama ribalaiuse ja kiirema allalaadimiskiiruse jaoks, pakkudes teile usaldusväärset varuühendust ööpäevaringse töö vajaduse korral või seal, kus kohaliku võrgu ühendused pole võimalikud.

FailOver. Veenduge, et teie ekraan ei läheks kunagi tühjaks
Nõudlike kommertsrakenduste jaoks kriitilise tähtsusega FailOver on revolutsiooniline tehnoloogia, mis esitab meediumipleieri ebatõenäolise rikke korral automaatselt ekraanil varundatud sisu. Valige lihtsalt esmane sisendühendus ja FailOver-ühendus ning olete valmis koheseks sisukaitseks.

Modulaarsus – toote pikem eluiga
Laiendage oma kuva tulevikku meie modulaarse lähenemisviisiga. Toob võimalusi toote pikemaks kasutuseaks tänu kergesti eemaldatavatele ja asendatavatele komponentidele ning keskendudes jätkusuutlikkusele, vähendades elektri- ja elektroonikaseadmete jäätmete kõrvaldamist.

Android SoC protsessor. Omarakendused ja veebirakendused
Android 11 ja integreeritud WiFi-ühendusega Philipsi D-Line pakub ülimat, turvalisemat ja ühendatud kuvamiskogemust. Optimeeritud Androidi kohalike rakenduste jaoks ja võimaldab installida veebirakendusi ja tarkvara otse ekraanile, välistades vajaduse välise meediumipleieri järele.

Ühendage ja juhtige oma sisu pilve kaudu
Ühendage ja juhtige oma sisu pilve kaudu meie integreeritud HTML5 Chromiumipõhise brauseri abil. Kujundage oma sisu võrgus ja ühendage 4k UHD eraldusvõimega üks ekraan või kogu võrk, kas horisontaal- või vertikaalpaigutus. Ühendage lihtsalt Internetiga WiFi või RJ45 kaabli abil.

Catch the Wave revolutsiooniliste tulemuste saamiseks
Avage oma Philipsi D-Line'i ekraanide võimsus, mitmekülgsus ja intelligentsus kaugjuhtimisega Wave'i abil. See arenev pilveplatvorm annab teile täieliku kontrolli lihtsustatud installimise ja seadistamise, kuvade jälgimise ja juhtimise, püsivara uuendamise, esitusloendite haldamise ja toitegraafikute seadistamise abil. Säästate aega, energiat ja keskkonnamõju.Philips 75BDL4650D. Tootedisain: digitaalse märgistuse lamepaneel. Ekraani diagonaal: 190,5 cm (75"), Ekraani tehnoloogia: LCD, Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, Ekraani heledus: 500 cd/m², HD tüüp: 4K Ultra HD. Wi-Fi. Töötunnid (tunnid/päevad): 24/7 Installitud opsüsteem: Android 11. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles