Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips 43PUS7609 / 12 teler 109,2 cm (43 tolli) 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi antratsiit, hall

  • 388.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 129.66 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1895024
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vaadake või mängige – teile meeldib selle 4K-teleri üliterav pilt ja realistlik Dolby Atmos heli! Filmidest saadeteni on otsitava kiire ja lihtne leida. Kui soovite oma mängu käima lükata, on tegevus kena ja sujuv.

Elav vaatamine üliterava pildiga.
Armastate kõike, mida selle 4K (UHD) LED-teleriga vaatate. Philipsi Pixel Precise Ultra HD mootor optimeerib pildikvaliteeti, et pakkuda üliteravaid pilte, rikkalikke värve ja sujuvat liikumist. Saate iga kord parima võimaliku vaatamiskogemuse.

Leia see lihtsalt üles. TITAN OS.
Meie TITAN OS nutiteleri platvormi abil on kiire ja lihtne leida seda, mida armastate. Kas teile meeldib seeria? Saate jätkata vaatamist otse avaekraanilt. Kui otsite midagi uut, saate ühes kohas sirvida kategooriaid, nagu märul või draama, ja vaadata parimate voogesitusteenuste soovitusi.

Kaugjuhtimispult valmistatud taaskasutatud plastikust. Vastutustundlik pakend.
Sellel 4K UHD-teleril on elegantne ja tagasihoidlik välimus, mis sobib peaaegu iga interjööriga. Teleri pult on valmistatud taaskasutatud plastikust, meie pakendis on kasutatud FSC-sertifikaadiga taaskasutatud pappi ja vahetükid on trükitud taaskasutatud paberile.

Dolby Atmos filmiliku heli jaoks
Dolby Atmos tõmbab teid sügavamale, paigutades heliefekte ümbritsevasse ja teie kohale. Olgu selleks pea kohal lendavad kosmoselaevad või tagant hiilivad vaiksed sammud, tunnete, et olete otse tegevuse keskel.

Suurepärane mängimiseks. VRR ja madal sisendi viivitus igal konsoolil.
HDMI 2.1 võimaldab kiire mängu ja sujuva graafika abil oma konsoolist parimat saada. VRR-i toetatakse ja konsooli sisselülitamisel aktiveeritakse automaatselt madala sisendi viivituse seadistus.

Atraktiivne disain.
Atraktiivne disain.Philips 43PUS7609/12. Ekraani diagonaal: 109,2 cm (43"), Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Ekraani kuju: lame. Nutiteler. Natiivne kuvasuhe: 16:9. Digitaalse signaali vormingu süsteem : DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, DVB-T2 HD, Etherneti LAN

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles