Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Philips 43BDL3650Q Digital signage lamepaneel 109,2 cm (43 tolli) LCD Wi-Fi 400 cd / m² Full HD must Sisseehitatud protsessor Android 10 18/7

Philips 43BDL3650Q Digital signage lamepaneel 109,2 cm (43 tolli) LCD Wi-Fi 400 cd / m² Full HD must Sisseehitatud protsessor Android 10 18/7
Pole laos
  • 856.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 285.66 €
Kaubamärgid Philips
Kauba ID: 1790414
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Eristu teistest

Teavitage ja vaimustage Philipsi Q-Line 4K Ultra HD digitaalekraaniga. See usaldusväärne, hõlpsasti paigaldatav Android-toega märgistuslahendus on kaughalduseks Wave-valmidus, mis annab teile täieliku kontrolli igal ajal ja igal pool.

Ühendage ja juhtige oma sisu pilve kaudu
Ühendage ja juhtige oma sisu pilve kaudu integreeritud HTML5-brauseri abil. Chromiumipõhist brauserit kasutades kujundage oma sisu võrgus ja ühendage üks kuvar või kogu võrk. Kuva sisu nii horisontaal- kui ka portreerežiimis FullHD eraldusvõimega. Ühendage ekraan lihtsalt WiFi või RJ45 kaabli abil Internetti ja nautige enda loodud esitusloendeid.

FailOver. Veenduge, et teie ekraan ei läheks kunagi tühjaks
Nõudlike kommertsrakenduste jaoks kriitilise tähtsusega FailOver on revolutsiooniline tehnoloogia, mis esitab automaatselt ekraanil varukoopia sisu ebatõenäolise sisendallika või rakenduse rikke korral. Valige lihtsalt esmane sisendühendus ja FailOver-ühendus ning olete valmis koheseks sisukaitseks.

Saate hõlpsalt ajastada sisu USB-lt või sisemälust
Saate hõlpsalt ajastada sisu esitamiseks USB-lt või sisemälust. Teie Philipsi professionaalne ekraan ärkab ooterežiimist, et esitada soovitud sisu, ja naaseb ooterežiimi, kui taasesitus on lõppenud.

Valikuline Interact juhtmevaba ekraani jagamiseks
Jagage juhtmevabalt ekraani, kasutades olemasolevat Wi-Fi-võrku, et ühendada koheselt ja turvaliselt seadmeid, või kasutage meie valikulist HDMI Interacti donglit, et edastada otse ekraanile ilma kaitstud võrku ühendamata.

Android SoC protsessor. Omarakendused ja veebirakendused
Need töökad Philipsi professionaalsed kuvarid, mis töötavad meie Android 10 SoC platvormil, on optimeeritud Androidi algrakenduste jaoks ja saate installida ka veebirakendusi otse ekraanile. Paindlik ja turvaline, tagades ekraani spetsifikatsioonide püsimise kauem.

Catch the Wave revolutsiooniliste tulemuste saamiseks
Avage oma Philipsi Q-Line'i ekraanide võimsus, mitmekülgsus ja intelligentsus kaugjuhtimisega Wave'i abil. See arenev pilveplatvorm annab teile täieliku kontrolli lihtsustatud installimise ja seadistamise, kuvade jälgimise ja juhtimise, püsivara uuendamise, esitusloendite haldamise ja toitegraafikute seadistamise abil. Säästate aega, energiat ja keskkonnamõju.Philips 43BDL3650Q. Tootedisain: digitaalse märgistuse lamepaneel. Ekraani diagonaal: 109,2 cm (43"), Ekraani tehnoloogia: LCD, Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, Ekraani heledus: 400 cd/m², HD tüüp: Full HD. Wi-Fi. Töötunnid (tundi/päevad): 18 /7. Installitud operatsioonisüsteem: Android 10. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles