Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Phanteks Enthoo Primo Ultimate Full Tower must

  • 304.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 101.66 €
Kaubamärgid Phanteks
Kauba ID: 1877666
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Phanteksi Enthoo Primol on ainulaadne toiteallika termiliselt isoleeritud asukoht, multifunktsionaalne kaabli/reservuaari kate, eksklusiivsed klambrid ja tohutu jahutuspotentsiaal. Phanteksi uuel korpusel on nihutatud disain, mis võimaldab ainulaadset toiteallika konfiguratsiooni. PSU on termiliselt isoleeritud, mis loob korpuse sees jahedama temperatuuri. Kuna PSU asub korpuse tagaosas, tagab see puhtama välimuse ja parema kaablihalduse. Eksklusiivsed klambrid, mis muudavad kõige paigaldamise imelihtsaks. Reservuaari kronstein, mida saab kasutada kaablikattena, kui moodulkate on peal, või reservuaari kronsteinina koos eelnevalt puuritud aukudega, kui kaas on välja lülitatud. Enthoo Primo sisaldab pumba kronsteini, mis toetab paljusid erinevaid pumpasid, külgmist radiaatori kronsteini ja radiaatori alumist kronsteini lihtsaks paigaldamiseks.

Funktsioonid:

Enthoo Primo sisaldab 1 x 140 mm ventilaatorit peal, 2 x 140 mm LED ventilaatorit ees, 1 x 140 mm ventilaatorit taga ja 1 x 140 mm ventilaatorit all. Võimalik on uuendada täiendavatele ventilaatoritele. Kõik kaasasolevad ventilaatorid on Phanteksi uus ümberkujundatud ja parema jõudlusega PH-F140SP. Phanteks' Enthoo Primo, vabastage piiramatud võimalused.

Välimus:

- Puhas ja elegantne disain, mille tunneb ära rafineeritud alumiiniumist esi- ja ülemise paneeli järgi. Reguleeritav LED valgustus (LED riba ja Fan LED). Poleeritud faasid, mis rõhutavad peenelt sisse- ja väljalaskeala.
-Stealth interjöör: peidetud PSU / peidetud HDD / peidetud kaablid ja tihendid (moodulkaabli kate).

Jahutus:

- Äärmuslik jahutusvõimsus, mis pakub kuni 16 erinevat ventilaatori kinnituskohta (120 mm / 140 mm)
- Kaasas 5 Phanteksi esmaklassilist ventilaatorit PH-F140SP
- PWM-jaotur võimaldab 1 PWM-pistiku kaudu juhtida kõiki ühendatud ventilaatoreid (ka 3 kontaktiga ventilaatoreid) PWM-funktsiooniga ja luua parema kaablihalduse.
- Termiliselt isoleeritud PSU hoiab kiirgussoojust teistest kriitilistest komponentidest, paljastab optimaalse alumise õhu sisselaskeava ja peidab kaablid õhuvoolu blokeerimise eest.
- Laiaulatuslik vesijahutuse tugi. Pakub kuni 5 erinevat paigaldusala õhukeste ja paksude radiaatorite jaoks, mis varieeruvad ühest kuni nelja radiaatorini (kujutegurid 120 mm ja 140 mm). Vahemaa push-pull ventilaatori konfiguratsioonide jaoks.
- Uuenduslikud vedelikjahutuspaigaldussüsteemid: radiaatoriklambrid lihtsaks paigaldamiseks (alt ja küljel), kaablikaane saab muuta eelpuuritud kinnitusaukudega reservuaari kronsteiniks ja vibratsioonisummutusfunktsiooniga universaalseks pumbaklambriks

Funktsionaalsus:

- Kahekordne ümberpaigutatav ja eemaldatav HDD puur (toetab kuni 6 HDD-d) paigaldamise paindlikumaks või piiramatuks õhuvooluks
- Suletud HDD paneel tugevdab šassii jäikust isegi siis, kui mõlemad kõvaketta korpused on eemaldatud.
- Eemaldatavad Drop-n-Lock Doublestack SSD klambrid, mida saab paigaldada 3 erinevasse kohta. (kaasa arvatud 2 sulgu)
- Eemaldatavad esi- ja ülemised kaaned jahutuskomponentide lihtsaks paigaldamiseks ja tolmufiltri eemaldamiseks.
- Teised eemaldatavad tolmufiltrid asuvad põhjas (2x) ja külgpaneelis (2x).
- Emaplaadi aluse taha paigaldatud kaablihaldustööriistad, mida saab kinnitada ja vabastada.
- 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, mikrofon, 3,5 mm helipistik, LED-lüliti
- Toetage kuni kahte toiteallikat Phanteks Enthoo Primo Ultimate. Kujutegur: Full Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Paigaldatud esiventilaatorid: 2x 140 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm. Toetatud HDD suurused: 2,5,3,5". Laius: 250 mm, Sügavus: 600 mm, Kõrgus: 650 mm. Pakendi laius: 320 mm, Pakendi sügavus: 705 mm, Pakendi kõrgus: 725 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles