Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECHi telefonihoidik juhtraua kinnitusega

PGYTECHi telefonihoidik juhtraua kinnitusega
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1459479
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telefonihoidik PGYTECH koos roolikinnitusega

Hoidke oma telefon alati käepärast ja navigeerige mugavalt. PGYTECH P-PG-001 kinnitus võimaldab kinnitada nutitelefoni jalgratta või mootorratta juhtraua külge, et saaksid seda igal ajal lihtsalt kasutada. Lisavarustus tagab seadmele vajaliku stabiilsuse ja on varustatud ka kahe kuulliigendiga, mis võimaldavad selle asendit vabalt reguleerida.

Lihtne paigaldada erinevat tüüpi roolidele.

PGYTECHi kinnitust on väga lihtne paigaldada – pole vaja tööriistu. Lisavarustus sobib 22-35 mm läbimõõduga roolidele, kuid sellel on ka spetsiaalne lisaklamber, millega saab hõlpsasti kinnitada näiteks peegli või õhema rooli (läbimõõt 8-16 mm) külge. Märkus. Kinnituse kasutamisel ärge ületage kiirust 80 km/h.

Võrratu stabiilsus

Sõitke muretult isegi väga konarlikel teedel. Tänu nutikale disainile on kinnitus uskumatult stabiilne – te ei pea muretsema selle pärast, et asetatud nutitelefon kõigub või maapinnale kukub. Lisaks hoiavad 4 vastupidavat elementi telefoni paigal ning libisemisvastased padjad kaitsevad seda põrutuste ja kriimustuste eest. PGYTECHiga on teie seadmed ohutud!

Lai valik reguleerimisvõimalusi

Muutke nutitelefoni muusikapleieris navigeerimine või juhtimine lihtsamaks. Kinnitus on varustatud kahe kuulliigendiga, nii et saate selle asendit vabalt reguleerida. Saate seda lihtsalt 360° pöörata ja nurka 180° piires muuta. Asetage telefon vertikaalselt või horisontaalselt, lülitage sisse oma lemmikesitusloend ja asuge järgmisele seiklusele!

Täiustatud disain

Kinnituse valmistamisel kasutati kvaliteetset alumiiniumisulamit ja klaaskiudu. See muudab tarviku kahjustuste ja kulumise suhtes vastupidavaks ning selle maksimaalne kandevõime on 300g. Toodet on ka ülimalt lihtne kasutada ja see ühildub enamuse populaarsete nutitelefonimudelitega. Lisaks võimaldab spetsiaalne väljalõige telefoni lihtsalt laadimiseks ühendada.

Kasti

  • Telefonihoidik rooli kinnitusega
  • Kinnitusklamber (mini)
  • Kasutusjuhend
Bränd PGITEK
Nimi Rooli kinnitus nutitelefonile
Mudel P-PG-001
Rooli läbimõõt 8–16 mm (väiksema klambriga), 22–35 mm
Telefoni mõõdud Pikkus: 130-175 mm;
Laius: 64-92 mm;
Paksus: 0-15mm;
Kandevõime Kuni 300 g
Materjal Nailon + klaaskiud, alumiiniumisulam
Kaal 232 g
Töötemperatuur -10°С kuni 40°С
Omadused
Toode Kinnitused ja adapterid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles