Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECHi telefonihoidik iminapaga

PGYTECHi telefonihoidik iminapaga
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1459480
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Iminapaga telefonihoidja PGYTECH

PGYTECH P-PG-002 hoidik võimaldab kinnitada telefoni auto tuuleklaasile või muule tasasele pinnale. See on varustatud spetsiaalse iminapaga, mis tagab stabiilse ja kindla kinnituse. Tänu kahele kuulliigendile saate vabalt reguleerida selle asendit ja asetada telefoni nii horisontaalselt kui vertikaalselt. Aksessuaar on ka ülimalt vastupidav – see kestab teid kaua.

Korduvkasutatav

Tänu mugavale iminapale saad hoidiku kindlalt oma auto esiklaasi, riiuli või laua külge kinnitada. Nii saate filme vaadates või videokonverentsidel osaledes mugavalt navigeerida või tagada optimaalse vaatenurga. See lisaseade muudab ka märkmete tegemise lihtsamaks. Lisaks saate iminappa pesta jooksva vee all ja pärast kuivatamist uuesti kasutada.

Reguleeritavus

Reguleerige oma telefoni asendit vastavalt oma vajadustele. Kinnitusel on kaks kuulliigendit, nii et seda saab vabalt pöörata ja kallutada. Seadistage see mugavaks navigeerimiseks, telesaadete vaatamiseks või muusikapleieri juhtimiseks. PGYTECHiga ei pea te end piirama!

Erakordne stabiilsus

P-PG-002 kinnitus on äärmiselt stabiilne – ärge muretsege selle pärast, et teie telefon sellesse asetades kõikub, kukub või saab vigastada. Isegi aeglased kärestikud ja auklikud teed pole tema jaoks hirmutavad! Tervelt 4 vastupidavat elementi tagavad kindla haarde ja hoiavad nutitelefoni lihtsalt paigal. Tähelepanu väärivad ka libisemisvastased padjad, mis kaitsevad seadet kriimustuste ja põrutuste eest.

Läbimõeldud disain

See praktiline tarvik ühildub enamiku nutitelefonide mudelitega, mille maksimaalne kandevõime on 300 g. Selle valmistamisel on kasutatud vastupidavat alumiiniumisulamist ja klaaskiuga tugevdatud plastikut. Kinnitus on ka väga lihtne ja hõlpsasti kasutatav. Veelgi enam, tänu spetsiaalsele väljalõikele saate telefoni sellesse asetades hõlpsalt laadida.

Kasti

  • Iminapaga telefonihoidik
  • Kasutusjuhend
Bränd PGITEK
Nimi Iminapa kinnitus nutitelefonile
Mudel P-PG-002
Telefoni mõõdud Pikkus: 130-175 mm;
Laius: 64-92 mm;
Paksus: 0-15mm;
Kandevõime Kuni 300 g
Materjal Nailon + klaaskiud, alumiiniumisulam
Kaal 225 g
Töötemperatuur -10°С kuni 40°С
Omadused
Toode Kinnitused ja adapterid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles