Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECHi tarvikute ümbris (hall)

PGYTECHi tarvikute ümbris (hall)
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1459506
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECHi tarvikute ümbris (hall)

Hoidke end organiseeritult ja saate mugavalt hoida oma pildistamistarvikuid ja palju muud. PGYTECH P-CB-092 kohver on varustatud paljude taskute ja lahtritega, mis võimaldavad ruumi optimaalselt korraldada ja hõlbustavad vajalike asjade leidmist. Toode on äärmiselt kerge ja kaasaskantav ning valmistatud vastupidavatest veekindlatest materjalidest.

Palju taskuid ja sektsioone

Muutke tarvikute hoidmine mugavaks, korraldage need õigesti ja leiate alati lihtsalt vajaliku. PGYTECH ümbris on varustatud paljude lahtrite ja taskutega, milles saab hoida näiteks mälukaarte, arvutihiirt, akut, käekella ja vajalikke juhtmeid. Samuti on eraldi sahtel pastakate ja pangakaartide jaoks ning salatasku AirTagi jaoks.

Tugev disain

Korpus on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tähendab, et see on väga vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Ärge muretsege, et see kiiresti laguneb – see kestab teile kaua. Samuti ei hirmuta seda juhuslikud pritsmed ega vihm. Tähelepanuväärne on ka suurepärase kvaliteediga tõmblukk, mis on äärmiselt vastupidav ja võimaldab ümbrise sujuvat avamist ja sulgemist.

Mugav kasutamine

Nautige mugavat juurdepääsu oma tarvikutele. Soovi korral saate ümbrise täielikult või ainult poolenisti avada, et seda saaks hõlpsalt ühe käega hoida. Spetsiaalne käepide muudab selle kandmise lihtsamaks. Pealegi leiate P-CB-092 külgedelt spetsiaalsed kinnitused, mis võimaldavad kinnitada täiendava õlarihma. Nii muudad ümbrisest praktilise koti!

Kaasas

  • Toimub
  • Sildi kaart
  • Reklaamikaart
  • Brändi logo kleebis
Tootja PGITEK
Nimi Tehniline korraldaja PGYTECH
Mudel P-CB-092
Värv Hall
Materjal Polüester
Mõõtmed 240 x 140 x 110 mm
Kaal 340 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles