Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH veekindel ümbris DJI Mini 3 Pro/Mini 3 jaoks

PGYTECH veekindel ümbris DJI Mini 3 Pro/Mini 3 jaoks
Laos
  • 73.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.66 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1462106
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH veekindel ümbris DJI Mini 3 Pro/Mini 3 jaoks

Veenduge, et teie droon on ohutu. P-40B-020 on mõeldud DJI Mini 3 Pro/Mini 3 jaoks ning sisaldab ka kaugjuhtimispulti, 3 akut, filtreid ja kaableid. PGYTECH ümbris on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et võite olla kindel, et teie varustus ei saa kahjustada.

Avar

PGYTECHi ümbris mahutab DJI Mini 3 Pro/Mini 3 ja selle tarvikud. See mahutab mugavalt 3 akut, laadimisjaoturi, kaugjuhtimispulti, laadijat, filtreid, varupropellereid, filtreid, kaableid jne. Nii saad kombineeritud versiooni hoiustada ilma propellereid ja juhtkäepidet eemaldamata.

Veekindel

Kasutage P-40B-020 igas keskkonnas. Korpus on IP67 veekindel, nii et saate selle ohutult uputada kuni 1 m sügavusele, muretsemata seadme kahjustamise pärast.

Tugev disain

Korpus on valmistatud polüpropüleenplastist, mis talub temperatuuri -25°C kuni +60°C. Samal ajal on esmaklassiline EVA vahtplastist sisemus ja õõnsused drooni ja selle tarvikute jaoks sobiva suurusega, hoides need kaitstuna ja stabiilsena.

Teie varustuse ohutuse tagamiseks

P-40B-020 eelised ei lõpe sellega: PGYTECHi korpusel on kaitseklapp, mis võrdsustab rõhuerinevuse. Ergonoomiline libisemiskindel käepide tagab mugava kandmise ja ei lase kohveril käest libiseda ning vastupidavad riivid kaitsevad varguse eest. Lisaks on kahekordse tabaluku augud vastupidavuse tagamiseks valmistatud roostevabast terasest.

Tootja PGITEK
Mudel R-40B-020
Materjal PP, EVA
Mõõtmed 384 x 296 x 146 mm
Kaal 2,5 kg
Ühilduvus DJI Mini 3 Pro/Mini 3
Värv must
Omadused
FPV Mini
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles