Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH veekindel ümbris DJI Mavic 3 / Mavic 3 Classic jaoks

PGYTECH veekindel ümbris DJI Mavic 3 / Mavic 3 Classic jaoks
Laos
  • 117.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39.33 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1456897
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH veekindel ümbris DJI Mavic 3/Mavic 3 Classic jaoks

PGY ümbris võimaldab drooni ja selle tarvikuid turvaliselt hoida. See kaitseb tõhusalt välistegurite mõjude ja kahjustuste eest. See on IP67 veekindel ja sellel on ka rõhu tasakaalustusventiil, mis võrdsustab automaatselt rõhuerinevuse.

Mavic 3/Mavic 3 Classicu ja tarvikute jaoks

PGY kaitseümbris ei sobi mitte ainult Mavic 3/Mavic 3 Classicule, vaid ka selle tarvikutele. Saate hõlpsasti hoiustada kaugjuhtimispulti, kontrollerit, 5 akut, toiteadapterit, jaoturit ja laadijat. Väiksemasse taskusse mahuvad tarvikud nagu kaabel, varupropellerid, filter ja muud väikesed tarvikud.

Veekindel

Võtke P-26A-006 endaga kaasa kõikjale, kuhu soovite ja mis tahes tingimustes. Korpus on IP67 veekindel, mis tähendab, et saate selle ohutult uputada kuni 1 m sügavusele, muretsemata seadme kahjustamise pärast.

Kestev

Kohvri eeliseks on ka selle vastupidav konstruktsioon. See on valmistatud plastikust, vastupidav temperatuuridele -25°C kuni +60°C. Samuti võite viibida lühiajaliselt temperatuuril -40 kuni +80°C. Kvaliteetne EVA plastikust sisemus ja sooned on kohandatud teie drooni ja selle tarvikute suurusele, hoides neid kaitstuna.

Teie seadmete ohutus

Korpus on varustatud kaitseklapiga, mis võrdsustab automaatselt sise- ja välisrõhu erinevuse. Lisaks kaitsevad vastupidavad riivid varguse eest ja kahe tabaluku pilu on vastupidavuse tagamiseks valmistatud roostevabast terasest. Lisaks muudab ergonoomiline libisemiskindel käepide selle kaasaskandmise lihtsaks ja ei lase ümbris käest libiseda.

Bränd PGITEK
Mudel R-26A-006
Materjal PP, EVA
Mõõtmed 410 x 330 x 165 mm
Kaal 2,69 kg
Ühilduvus

DJI Mavic 3

DJI Mavic 3 Classic

Värv must
Omadused
FPV Mavic
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles