Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH OneGo Solo fotograafia vöö-/õlakott (must obsidiaan)

PGYTECH OneGo Solo fotograafia vöö-/õlakott (must obsidiaan)
Pole laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1457033
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sling PGYTECH OneGo Solo

Kas otsite väikest mugavat kotti oma kaamera ja tarvikute hoidmiseks, aga ka igapäevaseks kasutamiseks mõeldud kotti? OneGo Solo on teie mudel! Selle disain on keskendunud funktsionaalsuse ja väiksuse ühendamisele, andes teile võimaluse hoida palju asju suhteliselt väikeses ruumis.

Funktsionaalsus on esikohal

Tootedisain lähtub eelkõige funktsionaalsusest ja mugavusest. Kompaktne disain ja spetsiaalne reguleeritav rihm võimaldab kanda nii õlal kui ka vöökohal. Keskenduge kõrgele kasutusmugavusele ilma kvaliteeti kaotamata!

Kujunda interjöör ise

Sina saad otsustada, milline peaks koti sisemus välja nägema! Kotil on 2 taskujagajat, et saaksite siseruumi oma vajadustele vastavaks kohandada. Veelgi enam, OneGo Solol on sisemised magnetklambrid, mis hoiavad teie varustust turvaliselt. Väliseid taskuid saate kasutada ka statiivi või veepudeli kandmiseks.

Mitmekülgne, professionaalne stiil

Kott on professionaalse lõikega. Samas on see ülimalt kaasaegne, võimaldades kombineerida nii piduliku kui vabaajarõivastusega. Ärge ohverdage oma unistuste stiili funktsionaalsuse nimel: OneGo Solo võimaldab teil mõlemat – ilma kompromissideta!

Pakendis kaasas

  • Kott
  • 2 taskujagajat
Tootmine PGITEK
Nimi OneGo Solo
Mudel P-CB-050
Värv Must obsidiaan
Mahutavus 3 l
Mõõtmed 355 x 174 x 99 mm
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles