Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH OneGo fotoseljakott (Obsidiaani must) (P-CB-028)

PGYTECH OneGo fotoseljakott (Obsidiaani must) (P-CB-028)
Laos
  • 165.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 55.33 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1455768
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Seljakott PGYTECH OneGo

PGYTECH OneGo seljakott on funktsionaalsuse ja stiili täiuslik kombinatsioon. Stiilne ja ruumikas, see sobib mitmel otstarbel, näiteks tööl või reisil. Modulaarne disain ja kohandatav interjöör võimaldavad teil ruumi ideaalselt korraldada vastavalt olukorrale. Samuti saate seljakoti peaaegu igast küljest avada, et kogu oma asjadele kiiresti ja hõlpsalt juurde pääseda. OneGo on ka äärmiselt vastupidav, kulumiskindel ja hõlpsasti kasutatav.

Sinna saab panna kõike, mida vajad

Seljakoti mahutavus on kuni 18 liitrit – sinna mahub lihtsalt kõik, mida soovid. Vajad tööks fototehnikat? Kas vajate reisil vahetusriideid ja kosmeetikat? Või äkki sülearvuti, sülearvuti ja konsool, ilma milleta ei kujutaks ettegi iga päev kodust lahkumist? OneGo tagab teie oluliste asjade turvalise ja mugava transpordi.

Korraldage oma seljakotis ruumi

OneGo vaieldamatu eelis on selle modulaarne disain. Leiad mitu praktilist lahtrit, mis võimaldavad teil oma seljakotis ruumi optimaalselt korraldada. Kohandage nende paigutust ja asetage need õigesse kohta – see on teie otsustada. Kasutades selle praktilise seljakoti võimalusi, saate hõlpsalt kõik oma asjad korras hoida.

Kohene juurdepääs pakendatud esemetele

OneGo pakub lihtsat ja kiiret juurdepääsu sees hoitavatele esemetele. Saate seljakoti esiosa täielikult avada, et mugavalt ükskõik millisest esemest eemaldada. Lisaks on koti mõlemad küljed avatud, et saaksite vajaliku kiiresti kätte. Ärge kunagi jääge täiuslikust võttest ilma – võtke kaamera koheselt seljakotist välja ja tehke vapustav foto.

Loodud teie mugavuse huvides

OneGo eelised ei lõpe sellega. Magnetkinnis võimaldab seljakoti kiirelt sulgeda ja avada. Spetsiaalne tasku ja spetsiaalne sahtel võimaldavad mugavalt ja turvaliselt üheaegselt transportida sülearvutit ja tahvelarvutit. Akutaskutel on värvikoodiga indikaatorid, mis annavad teada iga aku laetuse taseme. Lisaks võimaldavad täiendavad taskud ja rihmad hoida rohkem esemeid.

Ergonoomiline ja vastupidav

Seljakott on valmistatud kvaliteetsetest, vastupidavatest, kuid hingavatest materjalidest. Tänu sellele tagab see uskumatu kasutusmugavuse. Saate seda mugavalt kanda isegi päeval. OneGo on ka vee- ja tolmukindel. Samuti on see kriimustuskindel. See seljakott on suurepärase kvaliteediga ja tagab teie esemete ohutuse ja teenib teid palju aastaid.

Bränd PGITEK
Mudel P-CB-028
Värv Must obsidiaan
Mahutavus 18 l
Välismõõtmed Mõõdud 44 x 32 x 18 cm
Kaal 1,95 kg (jagajatega: 2,2 kg)
Materjal Materjal POLY PU kattega, nahk, EVA/XPE

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles