Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH OneGo Air 25L fotograafia seljakott (must)

PGYTECH OneGo Air 25L fotograafia seljakott (must)
Laos
  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1459500
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Fotoseljakott PGYTECH OneGo Air 25L (must)

PGYTECH OneGo Air 25L fotoseljakott sobib suurepäraselt erinevatel eesmärkidel, näiteks reisimisel ja tööl. Seljakott on varustatud arvukate lahtritega, mis tagavad teile mugava juurdepääsu oma varale ja võimaldavad teil oma ruumi arukalt korraldada. See avaneb peaaegu igast küljest, nii et pääsete hõlpsalt ligi kogu oma asjadele. Lisaks tagavad tõmblukud tõhusa kaitse varguse eest. Toode pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka väga stiilne. Tehke reis OneGo Airiga!

Võtke kõik vajalik kaasa

OneGo Air seljakoti disain tähendab, et te ei pea end piirama ja saate mugavalt kaasas kanda vajalikku varustust. Seljakoti mahutavus on kuni 25 liitrit ning sellel on sülearvuti ja iPadi hoiuruum, samuti väikesed lahtrid ja taskud varustuse, tarvikute ja pisiasjade turvaliseks ja mugavaks hoiustamiseks. Seljakotil on spetsiaalselt disainitud akutaskud ja pudelisahtel. Saate isegi kokkuvolditud statiivi hõlpsalt liigutada, kinnitades selle rihmadega.

Kohandage seljakott vastavalt oma vajadustele

Modulaarne disain ja kohandatav siseruum võimaldavad teil kohandada seljakoti ruumi vastavalt oma olukorrale. Lisaks pakuvad küljetaskud kiiret juurdepääsu olulistele asjadele. Vajadusel saate seljakoti esiosa täielikult avada. Kuna selle külgi saab hõlpsasti avada, saate kaamera koheselt välja võtta ja teha ainulaadse foto. OneGo Airiga on kõik vajalik teie käeulatuses!

Ületamatu kasutajamugavus

OneGo Airi arendamisel ei keskendutud ainult funktsionaalsusele, vaid ka mugavusele. Magnetlukk võimaldab teil seljakotti tõhusalt avada ja sulgeda. Saate selle hõlpsalt kinnitada ka kohvri või reisikoti külge. Selle kaal on vaid 1,55 kg, seega ei tekita see lisakoormust. Seljakoti laiad õlad ja lisarihm nende kokku kinnitamiseks lisavad stabiilsuse ja mugavuse tunnet.

Sisaldab:

  • Seljakott x1
  • Lisaseadmete rihm x2
  • Sillarihm x1
Tootja PGITEK
Mudel P-CB-063
Värv Must
Mahutavus 25 l
Välismõõtmed 470 x 380 x 200 mm
Kaal umbes 1,55 kg
Materjal Polüester polüuretaankattega, EVA
Kandevõime 12 kg (max.)
Ühilduvus MacBook Pro 16" / mänguarvuti 15,6" / iPad Pro 12,9" / DJI Mavic / DJI Air / DJI Mini / DSLR ja MILC kaamerad ja videokaamerad.
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles