Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH OneGo 6L fotograafia õlakott (must)

PGYTECH OneGo 6L fotograafia õlakott (must)
Pole laos
  • 82.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27.66 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1457029
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õlakott PGYTECH OneGo 6 l

Kas otsite kotti oma kaamera ja fotograafiatarvikute transportimiseks? PGYTECH rahuldab need vajadused OneGo 6L abil. Praktilised lahendused võimaldavad sees hoida erinevaid hädavajalikke tööriistu ning reguleeritav rihm teeb kaasaskandmise lihtsaks.

Funktsionaalsus on esikohal

Toote disain lähtub eelkõige funktsionaalsusest ja mugavusest. Klappsulgur võimaldab kiiret ligipääsu koti sisemusse – ilma riskita, et varustus avamisel välja kukub. Lisaks võimaldab reguleeritav rihm reguleerida selle pikkust – kõik teie mugavuse huvides!

Loo interjöör ise

Koti mitmekülgsust tõstab esile võimalus kohandada selle sisemust vastavalt oma vajadustele. Sisaldab 3 jagajat, et saaksite valida oma tasku paigutuse! Lisaks on OneGo 6L-l sahtel tahvelarvuti, filtrite ja akude jaoks ning välistaskud.

Kaasas kasulikud tarvikud

Selles kotis on kõik vajalik! Kaks praktilist reguleeritavat rihma tagavad mugava kandmise ilma ebamugavust tekitamata ning kolm vaheseina võimaldavad teil oma ruumi korrastada. Lisaks saate 2 magnetkontakti, mida saab kasutada aku olekuindikaatoritena või 1/4-tolliste klahvidena.

  • Kott
  • 2 magnettihvti
  • 3 taskujagajat
  • 2 välist rihma
Tootja PGITEK
Nimi OnGo 6L
Mudel P-CB-044
Värv Must obsidiaan
Mahutavus 6 l
Paigaldustüüp Lastevoodi
Mõõtmed 300 x 240 x 135 mm
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles