Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH OneGo 10L kaamerakott (must)

PGYTECH OneGo 10L kaamerakott (must)
Pole laos
  • 91.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.66 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1457031
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õlakott PGYTECH OneGo 10l

Kas otsite kotti oma kaamera ja fotograafiatarvikute transportimiseks? PGYTECH rahuldab need vajadused OneGo 10L abil. Praktilised lahendused võimaldavad mahutada erinevaid hädavajalikke tööriistu ning reguleeritava rihma disain suurendab kandmismugavust.

Funktsionaalsus on esikohal

Toote disainimisel lähtuti eelkõige funktsionaalsusest ja mugavusest. Klappkonstruktsioon võimaldab kiiret juurdepääsu koti sisemusse – ilma riskita, et varustus avamisel välja kukub. Lisaks võimaldab reguleeritav rihm reguleerida selle pikkust – kõik teie mugavuse huvides!

Loo interjöör ise

Koti mitmekülgsust tõstab esile võimalus kohandada selle sisemust vastavalt oma vajadustele. Sisaldab 3 jagajat, et saaksite valida oma tasku paigutuse! Lisaks on OneGo 10L-l sahtel sülearvuti, filtrite ja akude jaoks ning välistaskud. 10-liitrisel versioonil on ka lukustatav kõvakesta sahtel, mis mahutab hapramaid esemeid.

Kaasas kasulikud tarvikud

Kotis on kõik vajalik olemas! Kaks praktilist reguleeritavat rihma tagavad mugava kandmise ilma ebamugavust tekitamata, samas kui kolm jagajat annavad teile täieliku vabaduse oma ruumi korraldada. Lisaks saate 2 magnetkontakti, mida saab kasutada aku olekuindikaatoritena või 1/4-tolliste klahvidena.

  • Kott
  • 2 magnettihvti
  • 3 taskujagajat
  • 2 välist rihma
  • 1 x rinnaku rihm
Tootja PGITEK
Nimi OnGo 10l
Mudel P-CB-043
Värv Must obsidiaan
Mahutavus 10 l
Paigaldustüüp Lastevoodi
Mõõtmed 350 x 280 x 145 mm
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles