Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH kosmeetikakott (roheline)

PGYTECH kosmeetikakott (roheline)
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1461688
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kosmeetikakott PGYTECH (roheline)

Kas reisite sageli või lähete äriasju? Kas vajate kohta, kus hoida kõiki oma tualetitarbeid ja kosmeetikat? See PGYTECHi korraldaja sobib teile ideaalselt! See mitte ainult ei mahuta kõiki teie esemeid, vaid aitab ka eraldada kuiva märjast. Lisaks on seda väga mugav kasutada, kuna see on varustatud tõmbluku ja spetsiaalse sildiga.

PGYTECH/P-CB-097/1

Ideaalne tellimus

PGYTECHi korraldaja aitab teil korraldada kõik teie kosmeetika- ja tualetitarbed. Varustatud täiendavate sisemiste taskutega. Üks sobib ideaalselt märgade esemete hoidmiseks, elastne rihm sobib ideaalselt šampoonide hoidmiseks, võrktaskusse saab paigutada väikseid esemeid nagu vatitupsud või kõrvaklapid ning suurde taskusse mahuvad lihtsalt näiteks pardlid. . Lisaks on korraldajal spetsiaalne tasku hambaharja ja hambapasta jaoks.

PGYTECH/P-CB-097/3

Veekindel

See lisatarvik on suurepäraselt vastupidav veepritsmetele. Lisaks on see valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, seega on see väga vastupidav ja vastupidav. Lisaks ei pea te muretsema oma asjade pärast, kuna see toode on loodud aitama teil märjad esemed kuivadest hõlpsasti eraldada.

PGYTECH/P-CB-097/6

Kasutusmugavus

PGYTECH korraldaja pole mitte ainult väga praktiline lisavarustus, mis tuleb kasuks igal reisil, vaid on ka väga mugav kasutada. See mahutab kõike, mida vajate, ning on ka väga vastupidav ja stabiilne. Samuti on see varustatud spetsiaalse riidepuuga, mis võimaldab korraldaja mugavalt vannituppa riputada.

PGYTECH/P-CB-097/2
Direktor PGITEK
Mudel P-CB-097
Materjal Polüester
Mõõtmed 240×150×120 mm
Värv Roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles