Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PGYTECH CreateMate mälukaardilugeja

PGYTECH CreateMate mälukaardilugeja
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1462845
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ümbris kiirele kaardilugejale PGYTECH CreateMate

PGYTECH CreateMate mälukaardilugeja on suurepärane tööriist fotograafidele, filmitegijatele ja muule. See pakub kohest failiedastuskiirust kuni 312 MB/s ja selle Plug & Play süsteem muudab kasutamise väga mugavaks. Samuti võimaldab seade salvestada kuni 8 mälukaarti (4 SD-kaarti ja 4 TF-kaarti) ja 2 Nano-SIM-kaarti. Sellel on ka lai ühilduvus ja vastupidav disain. Komplekti kuulub ka silikoonist ümbris ja võti kaardi eemaldamiseks.

PGYTECH/P-GM-163/1

Kiire failiedastus

Nüüd saate valitud failid kiiresti ja mugavalt oma telefoni või sülearvutisse üle kanda. Luger on varustatud 2 pesaga - SD ja TF mälukaartide jaoks. Ühildub ka SD4.0 USH-II standardiga, nii et suudab andmeid edastada kiirusega kuni 312 GB/s. See tähendab, et 128 GB failide edastamine võtab aega vaid umbes 10 minutit!

PGYTECH/P-GM-163/5

Mugav kaardi hoiustamine

Kas peate õues töötama? Võta kaasa kõik vajalikud mälukaardid! PGYTECH-lugejal on mitu väikest sektsiooni: 4 SD-kaartide, 4 TF-kaartide ja 2 SIM-kaartide jaoks. Nii saavad need alati käepärast olla – ei pea enam muretsema, et need kuhugi ära kaovad! Komplektist leiate ka spetsiaalse võtme, mis võimaldab mugavalt kaarte vahetada ilma neid kahjustamata.

PGYTECH/P-GM-163/3

Mugav juhtimine

Kas olete fotode tegemise või videote salvestamise lõpetanud? Nüüd saate oma sisu hõlpsalt kopeerida mis tahes valitud USB-C-seadmesse! Plug & Play süsteemiga pole vaja muud teha, kui ühendada lugeja nutitelefoniga – pole vaja täiendavale seadistamisele aega raisata. See on ideaalne neile, kes korraldavad sageli õues tegevusi ja salvestavad spordikaamerate, droonide või telefonidega!

PGYTECH/P-GM-163/7

Läbimõeldud disain

PGYTECH-i lugeja on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis muudab selle väga vastupidavaks ja ei allu kulumisele. See on ka IP54 veekindel, mis tähendab, et see on vihma ja juhuslike pritsmete suhtes immuunne. Lisaks kaitseb silikoonist ümbris seda kahjustuste, näiteks põrutuste või kukkumiste eest. Lugeja kinnitamiseks koti või seljakoti külge saab kasutada ka spetsiaalset karabiini.

PGYTECH/P-GM-163/2

Lai ühilduvus

PGYTECH CreateMate on suurepärane lahendus fotograafiahuvilistele ja videotootjatele. See ühildub enamiku populaarsete kaameramudelite, nutitelefonide, spordikaamerate ja droonidega. Samuti toetab see sujuvalt erinevaid mälukaardistandardeid. See töötab suurepäraselt ka operatsioonisüsteemidega Windows, Mac OS, iPad OS, Linux ja Android, nii et saate faile probleemideta kopeerida.

PGYTECH/P-GM-163/6

Kasti

  • Mälukaardi lugeja
  • Toimub
  • Kaardi väljutamise võti
Bränd PGITEK
Nimi Loo Mate'i kiire kaardilugeja ümbris
Mudel P-GM-163
Edastamise kiirus Kuni 312 MB/s
Liides USB-C
Veekindel IP54
Materjal Alumiiniumisulam, ABS, silikoon
Mõõdud (koos korpusega) 115 x 60 x 25 mm
Kaal 133 g
Ühilduvus Seadmed: kaamerad, nutitelefonid, droonid, spordikaamerad;
Mälukaardid: UHS-II, SD 4.0: UHS-II, SDXC, SDHC, SD; UHS-I, SDXC, SDHC, SD; UHS-II, micro SDXC, micro SDHC, micro SD; UHS-I, micro SDXC, micro SDHC, micro SD;
Operatsioonisüsteemid: Windows 7 ja uuemad, Mac OS 10 ja uuemad, Linux, Android, iPad OS;

Märkus. Andmeedastus on võimalik ainult nutitelefonide ja tahvelarvutite puhul, mis on varustatud USB-C-pordiga ja toetavad OTG-d; Arvutiga ühendamiseks on vaja USB-C–USB-A-adapterit.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles