Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PetWant F7 intelligentne 2-kambriline toiduautomaat

PetWant F7 intelligentne 2-kambriline toiduautomaat
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid PetWant
Kauba ID: 1456899
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne 2-kambriline toiduautomaat PetWant F7

Andke oma lemmikloomale värsket toitu ka siis, kui te pole kodus. PetWant F7 nutikas toidudosaator võimaldab serveerida nii kuiva kui poolniisket toitu ning jääkott hoiab toidu kaua värskena. Sisseehitatud taimer võimaldab planeerida söötmisaegu kuni 48 tundi – lihtsalt määra intervall ja dosaatori kaas avaneb, kui aeg saab täis.

Planeerige oma lemmiklooma õhtusöök

Lukustatavad kaaned, jääkott ja sisseehitatud taimer võimaldavad teil kassi maitsvat sööki ette planeerida. Lihtsalt täitke sektsioonid enne kodust lahkumist ja määrake kellaaeg ning dosaator serveerib toitu määratud ajal. Nii tagate, et teie kassi toidetakse regulaarselt ning pakutav toit on teie lemmiklooma jaoks alati värske ja atraktiivne.

Kaks kambrit tasakaalustatud toitumise jaoks

PetWant F7 toidujaotur on varustatud kahe eraldi kambriga, millest kumbki on 150 g. Anumad sobivad nii kuivadele kui poolniisketele toiduainetele, võimaldades hoida tasakaalustatud toitumist. Lukustatavad kaaned tagavad, et teie lemmiklooma toit ei kuivaks ega lõheneks. Igal osakonnal on iseseisvad söögiajad.

Lihtne käsitsemine ja lihtne puhastamine

Toidunõud saab kiiresti ja lihtsalt jaoturist eemaldada ning voolava vee all loputada. Neid saab probleemideta pesta ka nõudepesumasinas, muutes dosaatori kasutamise mugavaks ja igapäevaelu lihtsamaks. PetWant F7 sobib kassiomanikele, aga ka väikese ja keskmise suurusega koertele. Dosaator on varustatud AA-patareiga, mis tagab umbes 6-kuulise töö. Aku ei kuulu komplekti.

Bränd PetWant
Nimi PetWant F7 intelligentne 2-kambriline lemmikloomatoidu jaotur
Mudel F7
Töötemperatuur 0-50°C
Toiteallikas AA patarei x1
Töötunnid OKEI. 6 kuud
Kaamera mahutavus 150 g
Mõõtmed 284 x 73 x 242 mm
Materjal ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles