Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PetWant F4 automaatne toiduautomaat

PetWant F4 automaatne toiduautomaat
Pole laos
  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid PetWant
Kauba ID: 1455777
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Automaatne söötmine

Hoolitse oma lemmiklooma õige toitumise eest PetWant F4-LCD automaatse söötjaga. Uued tehnoloogiad aitavad kaasa iga pereliikme, sealhulgas nüüd ka lemmikloomade elule: lihtsalt määrake toiduannus 4-le päevas ja portsjonite arv, et teie lemmikloomal oleks pidev ja õige juurdepääs toidule.

Juhtmeta toiteallikas

Karma F4 – LCD-sööturiga ei pea te kartma, et toide hakkab tühjaks saama. Lisaks toiteallikale on võimalus feederisse panna patareid juhuks, kui äraoleku ajal peaks voolukatkestus juhtuma. Teie lemmikloomal on alati juurdepääs toidule.

Sobib teie lemmikloomale

F4-LCD on mõeldud paigaldamiseks teie lemmiklooma puuri või aedikusse. Nii teab teie lemmikloom alati, kus tema toit on. Söötja reservuaari mahutab kuni 2,3 liitrit kuivtoitu, et toita erineva suurusega lemmikloomi ilma ületoitmise vajaduseta.

Intuitiivne ekraan

Sisseehitatud LCD-ekraani on väga lihtne kasutada – täpselt nagu digikella. Saate hõlpsalt programmeerida portsjonite annust ja seda, millal seda tehakse.

Toitejõud

Tänu F4-LCD mootori suurele võimsusele ei oma sööda suurus tähtsust: söödaportsjonid tarnitakse alati regulaarselt ja ilma katkestusteta. Te ei pea muretsema oma lemmiklooma ületoitmise või liiga väikeste portsjonite pärast.

Täitmine: ABS+PP
Mõõtmed 230x215x400 mm
Mahutavus 2,3 l
Kaal 1,35 kg
Sihtmärk Kuiv toit
Toiteallikas 5V 1A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles