Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PetWant F13 Smart toiduautomaat (6 kambrit)

PetWant F13 Smart toiduautomaat (6 kambrit)
Pole laos
  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid PetWant
Kauba ID: 1467263
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne 6-kambriline toiduautomaat PetWant F13

Veenduge, et teie lemmikloomal oleks tervislik toitumine. PetWant nutikas toidudosaatoril on 6 kambrit, kuhu saab sööta nii kuiva kui märga toitu. Lisaks võimaldab intuitiivne paneel määrata söötmisaegu ning ekraanil kuvatakse info seadme töö kohta. Lisaks hoiavad jääkassetid toidu värskena ning dosaatori vaikne töö ei tekita teie lemmikloomale ebamugavusi. Lisaks saab suuremat osa tootest pesta nõudepesumasinas või voolava vee all ning laetav aku tagab ühe laadimisega kuni 30 päeva tööaega.

PETVANT/F13-L/3

Alati värske toit

Teie lemmiklooma tervise huvides on dosaator varustatud kahe jääpadruniga, mille asetate kambrite alla. Tänu neile säilib toit kauem värskena. Dosaatori tõhusaks tööks asetage jääkassetid sügavkülma (-18°C) vähemalt 6 tunniks. Seejärel asetage need toiduautomaati.

PETVANT/F13-L/4

Planeerige oma lemmiklooma sööki

Kasutage puuteplaati, et määrata söötmisajad vastavalt oma karvase sõbra vajadustele. Dosaator on mõeldud nii kuiva kui ka märja toidu jaoks, nii et saate lahtritesse valada oma lemmiklooma lemmikmaiused. Lisaks kuvatakse ekraanil söögikordade arv, aku madal tase, ummistus, võimalik viga jne. Nii saate olla kursis.

PETVANT/F13-L/1

Läbimõeldud disain

PetWant F13 nutikas toidujaotur on loodud detailidele tähelepanu pöörates. See on valmistatud lemmikloomadele ohutust ABS-plastikust ning libisemiskindel pind tagab stabiilsuse ja takistab seadme liikumist. Lisaks on toodet lihtne puhtana hoida – kõiki osi peale F13 põhiosa saab pesta jooksva vee all või pesta nõudepesumasinas. Toote vaikne töö ei häiri teie lemmiklooma ning kaamerate ergonoomiline disain muudab lemmikloomade kasutamise lihtsamaks. Lisaks takistab spetsiaalne lukk kassidel/koertel toitu varastada väljaspool toitmisaega.

PETVANT/F13-L/2

Komplektis

  • toiduautomaat
  • 2 jahutuskassetti
  • USB-A–USB-C laadimiskaabel
Tootja PetWant
Mudel F13
Värv valge
Mõõtmed 320 x 327 x 87 mm
Materjal ABS
Kaal 1,3 kg
Sihtmärk väikesed koerad, kassid
Aku mahutavus 3600 mAh
Tööaeg OKEI. 30 päeva
Laadimisaeg OKEI. 6-8 tundi
Mahutavus 200 ml x6 (85-90 g toitu kambri kohta)
Laadimispinge 5V/1~2A
Hinnatud jõud 1 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles