Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PetWant F11-L automaatne toiduautomaat

PetWant F11-L automaatne toiduautomaat
Laos
  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid PetWant
Kauba ID: 1462174
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Automaatne toiduautomaat PetWant F11-L

Veenduge, et teie lemmikloom oleks korralikult toidetud ja et tal oleks alati juurdepääs värskele tervislikule toidule. Automaatsel toidudosaatoril PetWant F11-L on suur 4,5-liitrine mahuti, mis mahutab kuiv- või külmkuivatatud toiduaineid. Seade võimaldab programmeerida ka söötmisgraafikuid ja seda on väga lihtne puhastada. Saate seda toita kahel viisil: kasutades adapterit või kolme D-suuruses patareid.

PETVANT/F11-L/1

Usaldusväärne jõudlus

PetWantiga ei pea te muretsema, et teie lemmikloom ei saa õigel ajal toitu. F11-L jaoturi usaldusväärse töö eest vastutavad võimas alalisvoolumootor ja patenteeritud mehhanism koos spetsiaalselt disainitud rootoriga. Kasutatavad lahendused hoiavad ära seadme kinnikiilumise ja blokeerimise. Lisaks töötab toode väga vaikselt – ärge kartke, et häiriv müra häirib teie puhkust või hirmutab teie lemmiklooma!

PETVANT/F11-L/10

Mahukas toidupaak

Dosaator on varustatud suure toidumahutiga – selle maht on lausa 4,5 liitrit. See tähendab, et te ei pea seda liiga sageli uuesti täitma! Sinna saab hõlpsasti panna ka nii kuiv- kui külmkuivatatud toiduaineid. Nüüd saate hõlpsalt veenduda, et teie lemmikloomal on juurdepääs oma lemmiktoidule!

PETVANT/F11-L/6

Alati värsked tooted

Ärge muretsege, et dosaatoris hoitud toit rikneb. Dosaatoris oleval toidumahutil on äärmiselt lekkekindel disain ja kolmekordne tihend, mis hoiab toitu kauem värskena. Võite kasutada ka niiskuse absorbeerijat, mis hoiab ära bakterite kasvu ja selle tulemusena toidu riknemise. See hoiab ära ka ebameeldiva lõhna ilmnemise.

PETVANT/F11-L/4

Täiustatud disain

Dosaatori puhastamine ei tekita teile probleeme – selle saab üksikute komponentide pesemiseks lihtsalt lahti võtta. Seade on varustatud ka praktilise läbipaistva kaanega, nii et saate igal ajal sisse vaadata ja kontrollida, kui palju toiduaineid anumasse on jäänud. Toote lisaeelis on kauss, mis on valmistatud roostevabast terasest 304, mis on lemmikloomadele täiesti ohutu.

PETVANT/F11-L/9

2 toitumisviisi

Kaasasolevat adapterit kasutatakse jaoturi toiteks. Samas ei pea sa muretsema, et kui elekter ära läheb, siis lemmikloom oma toitu kätte ei saa! Või saate dosaatorit toita 3 D-suuruses patareist (ei ole kaasas) – need tagavad pika tööaja, kuni 45 päeva. Olge igaks olukorraks valmis ja veenduge, et teie lemmikloom saab tervislikku ja värsket toitu olenemata olukorrast!

PETVANT/F11-L/3

Planeerige oma toitumiskava

Kas soovite oma jaoturit automatiseerida? Pole probleemi - seade on varustatud lihtsalt loetava LED-ekraaniga ja mitmete nuppudega, millega saab näiteks koostada söötmisgraafikut, kohandades toidukordade arvu ja portsjoni suurust vastavalt lemmiklooma vajadustele (maksimaalselt 4 toidukorda) . ja 10 portsjonit). F11-L-l on ka sisseehitatud kõlar ja mikrofon. Soovi korral salvestage oma lemmiklooma kutsumine või andke talle käsk, et saaksite salvestist hiljem hõlpsalt taasesitada!

PETVANT/F11-L/2

Kaasas

  • Toiduautomaat
  • Toidukauss
  • Toiteadapter
  • Niiskuse absorbeerija
  • Kasutusjuhend
Bränd PetWant
Mudel F11-L
Värv Hall + valge
Paagi maht 4,5 l
Sööda Kuivad ja külmkuivatatud tooted, 5-15 mm.
Toiteallikas 5V/1A alalisvooluadapter või 3x D-suuruses patareid
Nimipinge 5V DC
Hinnatud jõud 0,5 W
Töötemperatuur 5°C kuni 50°C
Materjal ABS
Mõõtmed 317 x 240 x 370 mm
Kaal 2,6 kg
Sihtmärk Kassidele ja väikestele koertele

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles