Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PetWant F11-C automaatne toiduautomaat

PetWant F11-C automaatne toiduautomaat
Laos
  • 101.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34 €
Kaubamärgid PetWant
Kauba ID: 1458534
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PetWant F11-C automaatne lemmikloomatoidu jaotur

Veenduge, et teie lemmikloomal oleks tervislik toitumine. Automaatne toiduautomaat PetWant F11-C sobib erinevatele toidutüüpidele ja sellel on 4,5-liitrine paak. Nutikas disain hoiab toidu värske ja rakenduste juhtimine suurendab kasutusvabadust. Lisaks on sellel sisseehitatud kaamera ja topelttoiteallikas ning selle valmistamisel on kasutatud ohutuid materjale.

Mahukas paak

Automaatsel toidudosaatoril PetWant F11-C on 4,5 liitrine paak, seega mahub see kuni 2,5 kg toitu ja sellest jätkub teie lemmikloomale umbes 30 päevaks. Selle tulemusel võite minna puhkusele ja olla kindel, et teie kass saab kogu vajaliku toidu.

Alati värsked tooted

Kas kardate, et dosaatoris hoitud toit rikneb? Ära ole! PetWant F11-C on suletud konstruktsiooniga, nii et õhk ei satu toidu sisse. Lisaks takistab kuivatusaine mahuti toidule hallituse teket.

Avarii toiteallikas

PetWanti abil saab teie lemmikloom õiges koguses toitu olenemata olukorrast. Komplektist leiate adapteri, mis toidab seadet. Kui puudub juurdepääs toiteallikale, lülitub kolonn automaatselt avariitoitele. Patareid aga komplektis ei ole ja need tuleb eraldi osta.

Püsige oma lemmikloomaga ühenduses

Kas soovite teada, mis toimub teie karvase sõbraga, kui olete eemal? Nüüd on see võimalik! PetWant automaatsel dosaatoril on sisseehitatud kaamera ja see võimaldab teil rääkida – saate oma lemmikloomaga rääkida ja talle kaugjuhtimisega käsklusi anda.

Pult

Veelgi suurema mugavuse huvides saate toiduautomaati juhtida rakendusest. Selle abil saate programmeerida söötmisaegu ja hoolitseda oma lemmiklooma tervislike harjumuste eest. Lisaks saate teateid, kui dosaatoris ei ole toitu või võib esineda tõrge. Samuti saate oma seadet teiste pereliikmetega jagada.

Läbimõeldud disain

Dosaator on varustatud võimsa mootoriga, mis vastutab seadme tõrgeteta töö eest. Lisaks on sellel infrapunaandur, mis tuvastab, kas sisselaskeava on ummistunud, ja punane tuli teavitab teid veast.

Saate hõlpsasti hoolitseda selle puhtuse eest

Dosaatori puhtana hoidmine ei valmista teile probleeme. Saate seadme kiiresti ja lihtsalt lahti võtta ja selle komponente puhastada. Lisaks on kauss valmistatud roostevabast terasest 304 ja see on tervisele ohutu.

Kaasas

  • pihustada
  • kaussi
  • toiteallikas
  • õhukuivati
  • Kasutusjuhend
Tootja PetWant
Mudel F11-С
Värv valge
Mõõtmed 317 x 240 x 370 mm
Materjal ABS
Kaal OKEI. 2,6 kg
Sihtmärk kassid ja väikesed koerad
Paagi maht 4,5l
Toiteallikas DC akud 5V/2A/D x3
Nimipinge 5V DC
Hinnatud jõud 2,5 W
Töötemperatuur 5°C ~ 50°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles