Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Petoneer Cosy Sofa, intelligentne termoreguleeritud voodi

Petoneer Cosy Sofa, intelligentne termoreguleeritud voodi
Laos
  • 96.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.33 €
Kaubamärgid Petoneer
Kauba ID: 1457519
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas voodi termoregulatsiooniga Petoneer Cozy Sofa

Pakkuge oma lemmikloomale mugavust. Voodil on termoregulatsiooni funktsioon, nii et saate selle sisse lülitada kütte või jahutuse. Seadme vaikne töö ei ärrita teie lemmiklooma ning tänu hoolikalt läbimõeldud disainile võite olla kindel, et teie karvane sõber on mugav. Lisaks saate seadet rakenduse kaudu juhtida. Lisaks sobib toode kuni 15 kg kaaluvatele lemmikloomadele.

Termoregulatsiooni funktsioon

Hubane diivan on disainitud kasside vajadusi ja mugavust silmas pidades. Suvel võivad kuumad ilmad neid häirida ja kui väljas temperatuur langeb, hakkab neil külm. Seetõttu on voodi varustatud termoregulatsiooni funktsiooniga, tänu millele on selle temperatuur alati optimaalne ja kohandatud ümbritsevate tingimustega. Kvaliteetsete materjalide kasutamine tagab hea soojusjuhtivuse ning sisseehitatud andur jälgib temperatuuri reaalajas. Lisaks saate reguleerida temperatuuri 9°C (küte) või 12°C (jahutus) võrra.

Juhtimine rakendusest

Laadige rakendus alla, et pääseda ligi praktilistele funktsioonidele ja mugavalt oma voodit juhtida. Võite kasutada automaatset temperatuuri reguleerimise võimalust või seada selle käsitsi vahemikus 20 kuni 38 °C. Lisaks saate seadistada taimeri, mis võimaldab teil seadet kohandada vastavalt lemmiklooma harjumustele: voodi lülitub välja, kui kass ärkab, ja lülitub sisse, kui ta magama jääb.

Juhtmeta ühendus

Mugavuse suurendamiseks kasutab seade juhtmevaba ühendust, nii et saate seda mugavalt oma diivanilt juhtida. Wi-Fi- ja Bluetooth-moodul pakub mugavat seadistamist ja võimaldab kiiremat Bluetooth-ühendust Wi-Fi mandaatide edastamiseks.

Vaikne töö, madal energiatarve

Te ei pea muretsema, et seadme valju töö ärritab teie lemmiklooma. Õhukanalite spetsiaalne disain töötab paralleelselt turboventilaatoriga, tänu millele töötab PN-110031-01 tasemel ≤33 dB. Pealegi tarbib seade 4 päevaga vaid 1 kWh. Nii et te ei pea muretsema suurte energiaarvete pärast.

Keeruline igas mõttes

Koera voodi on loodud teie lemmiklooma mugavaks muutmiseks. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning korpuse oksüdatsioon tagab vastupidavuse ja kahjustustele vastupidavuse ning minimalistlik disain näeb hea välja kaasaegses interjööris. Lisaks annab LED-indikaator teile kõige olulisemat teavet seadme töö kohta, et saaksite olla kursis.

Kaasas

  • pesa
  • USB-C-kaabel (1,2 m)
  • toide 5V/3A
  • puidust jalg x4
  • kasutusjuhend
Bränd Petonir
Mudel PN-110031-01
Materjal PP
Ühendus WiFi (2,4 GHz)
Kaal OKEI. 3,1 kg
Mõõtmed 434 x 431 x 296 mm
Võimsus 5 VDC / 3 A
Sobilik kassid kaaluga kuni 15 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles