Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax UP 10x25 binokkel BaK-4 Must

  • 144.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 48.33 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1764739
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
U-seeria
Nendel kompaktsetel ümberpööratud porroprismaga mudelitel on vastupidav kaheteljeline, ühe korpuse disain koos sünkroniseeritud IPD-reguleerimisega ja täielik mitmekordne kate parema valguse läbilaskvuse tagamiseks. Asfäärilised läätseelemendid tagavad teravuse servast servani. Need on paljude rakenduste jaoks täiuslikud "kasulikud" kaaslased.

See koosseis võtab teistsuguse lähenemise. Kaheteljeline ja ümberpööratud porroprisma disain muudab selle kompaktseks ja kergeks. Koos asfääriliste läätseelementidega, mis tagavad servast servani teravuse, BaK4 prismad ja mitmekihilise kattega objektiivid, saate staaresineja, mis sobib ideaalselt reisikaaslaseks, väliüritusteks või üldotstarbeliseks kasutamiseks.

Uus Täielikult mitme kattega optika
Täielikult mitme kattega läätsed täidavad põhieesmärki maksimeerida läätse läbiva valguse hulka, hoides seeläbi ära helkimise ja varikujutised teie vaadet segamast. PENTAX katab mitu kihti katteid iga elemendi ja prisma igale pinnale kogu Sport Opticsi tootevalikus. See täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on selge ja karge maailmavaade.

BaK4 prismad
Tänu suurepärasele murdumisnäitajale on kõigis PENTAX Sport Optics leiduv BaK4 klaasprisma tunnustatud suurepäraselt ümara väljapääsupupilli ja selge, vinjeteerimata kujutise poolest.

Asfäärilised läätseelemendid
Teravus servast servani on mugava vaatamise jaoks ülioluline. Selle saavutamiseks kasutame oma okulaarides asfäärilisi läätseelemente. See on spetsiaalse kujuga objektiivi disain, mis vähendab aberratsiooni miinimumini. Pentax UP 10x25. Suurendus: 10x, Objektiivi läbimõõt: 2,5 cm, Prisma tüüp: BaK-4. Laius: 110 mm, Sügavus: 115 mm, Kõrgus: 56 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles