Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax UD 9x21 binokkel Porro Black

Pentax UD 9x21 binokkel Porro Black
Laos
  • 83.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1764722
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PENTAX VM 6x21 WP võimaldab hõlpsat haaret mõlema käega ja sellel on äsja disainitud teravustamismehhanism, mis hõlbustab teravustamise reguleerimist käes hoides. Tänu minimaalsele 70-sentimeetrisele teravustamiskaugusele ja laiale fookuse reguleerimisvahemikule, mis võimaldab teha lähivaatlusi, saab seda monoklit kasutada paljudes rakendustes, alates kaugemate maastike suurendatud vaadetest kuni väikeste objektide lähivaatlusteni.

Ärge jätke hetkegi maha. Toas või väljas.
Järsku nii lähedal, et võite seda peaaegu puudutada. Seda seetõttu, et PENTAXi kvaliteet ja selgus on käeulatuses, samuti käeulatuses oleva hinnaga. Nendel kompaktsetel porroprismamudelitel on kaheteljeline, ühe korpusega disain koos sünkroniseeritud okulaari reguleerimisega. Asfäärilised läätseelemendid tagavad teravuse servast servani. Selged pildid ja selgelt taskukohased.

U-seeria üks kergemaid katuseprisma binokleid, millel on valik unikaalset viit erinevat kahevärvilist disaini.
- Täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on kvaliteetne vaatamine. Iga elemendi iga pind on täielikult kaetud, mis minimeerib sisemist pimestamist ja helkimist ning annab ereda ja selge ülevaate.
- Unikaalne disain viie värvivariatsiooniga.Pentax UD 9x21. Suurendus: 9x, Objektiivi läbimõõt: 2,1 cm, Prisma tüüp: Porro. Laius: 127 mm, Sügavus: 52 mm, Kõrgus: 120 mm. Päritoluriik: Hiina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles