Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax SP12x50 binokkel BaK-4 Porro Black

  • 179.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 60 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1765386
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SOODNE SUUREPÄRANE
- Uus täielikult mitme kattega optika
- Vastupidav alumiiniumist survevalatud korpus
- Kvaliteetne BaK4 prisma valguse läbilaskvuse ja eraldusvõime parandamiseks
- Täielikult kummist soomustatud kere
- Suur keskne teravustamisratas
- Prillikandjatele: pehmed kummist silmaklapid, mida saab hõlpsasti tagasi pöörata
- Kliki-stop dioptri reguleerimine

S-seeria
S-seeria koosneb nii katuse- kui porroprismamudelitest, mille objektiivid on > 40 mm, nii et isiklikud eelistused on koheselt määratletud. Lisaks äsja väljatöötatud valgust läbilaskvatele katetele on veekindlatel porrroprismamudelitel ka hüdrofoobne kate, võimaldades seeläbi kontrastirikka ja eredat vaatamist karmides välitingimustes.

See sari pakub palju kallimate binoklite funktsioone, millele lisandub erakordne väärtus. Vastupidav täiskummist korpusega, sealhulgas eriti suure keskse teravustamisrattaga. Neil on erakordne optiline jõudlus, sealhulgas kvaliteetsed BaK4 prismad.

Uus Täielikult mitme kattega optika
Täielikult mitme kattega läätsed täidavad põhieesmärki maksimeerida läätse läbiva valguse hulka, hoides seeläbi ära helkimise ja varikujutised teie vaadet segamast. PENTAX katab mitu kihti katteid iga elemendi ja prisma igale pinnale kogu Sport Opticsi tootevalikus. See täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on selge ja karge maailmavaade.

BaK4 prismad
Tänu oma silmapaistvale murdumisnäitajale on kõigis PENTAX Sport Optics leiduv BaK4 klaasprisma tunnustatud suurepäraselt ümara väljapääsupupilli ja selge, vinjeteerimata kujutise poolest.

Välimine kummikate
See tagab binoklile suurepärase vastupidavuse põrutustele ja löökidele. Pentax SP12x50. Suurendus: 12x, Objektiivi läbimõõt: 5 cm, Prisma tüüp: BaK-4 Porro. Laius: 196 mm, Sügavus: 166 mm, Kõrgus: 56 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles