Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax SD 10x42 WP binokkel BaK-4 Must

  • 407.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 136 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1764864
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
VÄGA KINNITATUD STANDARD, SAAB UUE DISAINI
- Uus täielikult mitme kattega optika
- Uued täiustatud valgust läbilaskvad katted
- Faasi korrigeerimine
- Kaitsev läätsekate
- Veekindel
- Lämmastikuga puhastatud
- Sisemise fookuse optika disain

S-seeria
S-seeria koosneb nii katuse- kui porroprismamudelitest, mille objektiivid on > 40 mm, nii et isiklikud eelistused on koheselt määratletud. Lisaks äsja väljatöötatud valgust läbilaskvatele katetele on veekindlatel porrroprismamudelitel ka hüdrofoobne kate, võimaldades seeläbi kontrastirikka ja eredat vaatamist karmides välitingimustes.

Need binoklid vastavad vaatajate traditsioonilisele nõudmisele 9-kordse suurenduse järele. Sellel on kõik kvaliteediomadused, mida leidub kogu PENTAXi pakutavas katuseprismavalikus: täielikult mitmekordse kattega läätsed, sisemine teravustamine, vee- ja tolmukindel, lämmastikuga puhastatud ja faasiparanduskatted BaK4 prismadel. Uus täiustatud valgust läbilaskev kate loob kristallteravad pildid. Polükarbonaadist korpus muudab kogu pakendi täissuuruses kergeks. Samuti pakub see 4-punktilisi helikoidseid silmaklappe. Kui kaal on teie jaoks kriitiline tegur, on need binoklid ideaalne põhjus täissuurusele uuendamiseks.

Uus Täielikult mitme kattega optika
Täielikult mitme kattega läätsed täidavad põhieesmärki maksimeerida läätse läbiva valguse hulka, hoides seeläbi ära helkimise ja varikujutised teie vaadet segamast. PENTAX katab mitu kihti katteid iga elemendi ja prisma igale pinnale kogu Sport Opticsi tootevalikus. See täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on selge ja karge maailmavaade.

Uued täiustatud valgust läbilaskvad katted
PENTAX binoklid viivad kvaliteetse optika järgmisele tasemele, rakendades objektiivi ja prisma pindadele uut, optimeeritud filmi sadestamise tehnoloogiat, mille tulemuseks on suurem valguse läbilaskvus, mis loob eredaid pilte täpse värviedastusega.

Kaitsev läätsekate
Kõik optilised pinnad on õrnad ja neid tuleb käsitseda ettevaatlikult, et vältida kriimustamist. Z- ja S-seeria veekindlate binoklite* vastupidavuse suurendamiseks on PENTAX lisanud kaitsva nanotehnoloogiaga katte, mis aitab vältida vett, õli, tolmu ja mustust. See vimaldab PENTAX binoklitel vastu pidada ka karmimatele vaatamistingimustele.Pentax SD 10x42 WP. Suurendus: 10x, Objektiivi läbimõõt: 4,2 cm, Prisma tüüp: BaK-4. Laius: 160 mm, Sügavus: 170 mm, Kõrgus: 70 mm. Päritoluriik: Hiina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles