Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax PAPILIO II 8,5x21 binokkel BaK-4 Porro Black

  • 206.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 69 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1764751
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MAKRO KOGEMUS
- Uus täielikult mitme kattega optika
- Makrovaatluseks 50 cm lähifookus, turul ainulaadne
- Asfäärilised läätseelemendid tagavad servast servani teravuse
- Kvaliteetne BaK4 prisma edastamise ja eraldusvõime parandamiseks
- Kaheteljeline, ühe korpusega korpus sünkroniseeritud okulaari IPD reguleerimisega
- Kummiga kaetud korpus pakub kaitset ja haaret
- Keeratavad silmaklapid
- Dioptri peen reguleerimine ning kiire ja lihtne keskne peenteravustamine

U-seeria
Nendel kompaktsetel ümberpööratud porroprismaga mudelitel on vastupidav kaheteljeline, ühe korpuse disain koos sünkroniseeritud IPD-reguleerimisega ja täielik mitmekordne kate parema valguse läbilaskvuse tagamiseks. Asfäärilised läätseelemendid tagavad teravuse servast servani. Need on paljude rakenduste jaoks täiuslikud "kasulikud" kaaslased.

Papilio on ainulaadne binokkel. Muidugi on see suurepärane ja kompaktne kaaslane loodusradadel ja puhkusel, kuid kui teie huvideks on lilled, putukad, putukad või liblikad, osutub Papilio asendamatuks instrumendiks. Ükski teine binokkel ei ühenda endas peent käsitsemist ja hõlpsat vaatamist ning ületamatut lähifookust, vaid 50 cm! Saate jälgida loodust selle looduslikus elupaigas, häirimata või jätmata tähelepanuta peeneid detaile.

Uus Täielikult mitme kattega optika
Täielikult mitme kattega läätsed täidavad põhieesmärki maksimeerida läätse läbiva valguse hulka, hoides seeläbi ära helkimise ja varikujutised teie vaadet segamast. PENTAX katab mitu kihti katteid iga elemendi ja prisma igale pinnale kogu Sport Opticsi tootevalikus. See täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on selge ja karge maailmavaade.

BaK4 prismad
Tänu oma silmapaistvale murdumisnäitajale on kõigis PENTAX sportoptikates leiduv BaK4 klaasprisma tunnustatud suurepäraselt ümara väljapääsupupilli ja selge, vinjeteerimata kujutise poolest.

Asfäärilised läätseelemendid
Teravus servast servani on mugava vaatamise jaoks ülioluline. Selle saavutamiseks kasutame oma okulaarides asfäärilisi läätseelemente. See on spetsiaalse kujuga objektiivi disain, mis vähendab aberratsiooni miinimumini.Pentax PAPILIO II 8,5x21. Suurendus: 8,5x, Objektiivi läbimõõt: 2,1 cm, Prisma tüüp: BaK-4 Porro. Laius: 130 mm, Sügavus: 72 mm, Kõrgus: 140 mm. Päritoluriik: Hiina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles