Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax Jupiter 10x50 binokkel Must

  • 117.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39.33 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1765388
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PENTAX Jupiteri seeria binoklid
Kulusäästlik sari, mis sobib kõige paremini algajatele, mis tagab ereda ja selge vaate. Kergesti vaadeldav suure avaga porro-prisma binokliseeria, mis tagab juhusliku ja selge jälgimise paljudes rakendustes ning valikus on neli kulutõhusat mudelit. Tänu suure avaga objektiividele, mis tagavad parema valguse kogumise, on uus seeria välja töötatud pakkuma eredat ja selget vaatevälja juhuslikuks ja lihtsaks vaatamiseks mitmesugustes rakendustes, isegi esmakordsetele binoklikasutajatele.

Pentax Jupiter binokli seeria koosneb neljast binoklist, mis on mõeldud erinevateks rakendusteks. Kõik Jupiteri seeria binoklid, millel on esiläätse mitmekordne kate. Tulemuseks on pildi särav ja selge sügavus. Mis annab teemast kolmemõõtmelise ülevaate. Selle seeria binoklid sobivad hästi ka metsloomade ja looduse, näiteks loomade, lindude või tähtede vaatlemiseks hämaras ja koidikul.

PENTAX JUPITER 8x40
Esiobjektiiv on 40 mm läbimõõduga ja 8x suurendusega, mis tagab ereda pildi, koos PENTAX JUPITER 10x50-ga on seeria kiireima fookusega binoklid. Kere kompaktsus muudab selle sobivaks igapäevaseks kasutamiseks.

PENTAX JUPITER 10x50
50 mm esiläätse läbimõõt 10x suurendusega tagab ereda pildi, koos PENTAX JUPITER 8x40-ga on need seeria kiireima teravustamise binoklid. Suhtelise valgustugevuse 25 tõttu sobivad need eriti hästi vähese valgusega oludeks, näiteks jahipidamiseks.

PENTAX JUPITER 12x50
50 mm esiläätse läbimõõt 12-kordse suurendusega pakub tasakaalustatud suhet suurendusteguri ja valguse intensiivsuse vahel. Seetõttu sobivad need väga erinevateks olukordadeks. See binokkel on suurenduse ja heleduse vahel hästi tasakaalustatud ning sobib hästi looduse vaatlemiseks.

PENTAX JUPITER 16x50
50 mm esiläätse läbimõõt 16-kordse suurendusega pakub eriti tugevat suurendust ja on ideaalne lahendus igaks loodusvaatluseks või ürituste ja spordi jaoks. Pole tähtis, kas linnu-, metslooma- või muu loodusvaatlus, selle klaasiga ei jää te millestki ilma. Lisaks sobivad need hästi astronoomiliseks vaatluseks.

Kõigil neil ülimalt mitmekülgsetel binoklitel on kummist korpus, mis tagab kindla haarde, mis võimaldab keskenduda looduse vaatlemisele. Statiivi kruvipesaga saab neid binokleid paigaldada ka pikemateks vaatlusteks statiivile. PENTAX JUPITERi seeria binokkel on komplektis kanderihma ja kotiga.

Parim valik
Üldiselt saab iga binoklit kasutada paljudel eesmärkidel.
Sõltuvalt tehnilistest näitajatest ja omadustest on binokli kasutamiseks erinevaid võimalusi.
Selle loendiga anname teile lühikese ülevaate spetsiaalse binokli Pentax Jupiter 10x50 parimast kasutamisest. Suurendus: 10x, Objektiivi läbimõõt: 5 cm, Toote värv: Must. Laius: 220 mm, Sügavus: 88 mm, Kõrgus: 200 mm. Päritoluriik: Hiina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles