Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax AP 8x30 WP binokkel BaK-4 Porro Black

  • 206.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 69 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1765393
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- Uus täielikult mitme kattega optika
- Hele, selge vaade
- Kompaktne, kerge disain
- Veekindel konstruktsioon
- Lämmastikuga puhastatud
- Kogu keha kummist kate
- Pikk silmade vabastus väsimatuks vaatamiseks

Seeria
A-seeria koosneb katuse- ja porroprismamudelitest, mille objektiivid on < 40 mm. Seda seeriat, mis pakub laitmatut vaatamiskvaliteeti tänu samade täiustatud katetele, peetakse S-seeria kompaktseks, kaasaskantavaks ja vastupidavaks väiksemaks vennaks. Kasutajad saavad nautida liikumismugavust optilist jõudlust kahjustamata.

Kompaktsed, kerged, veekindlad porroprismaga binoklid, mis on loodud lihtsaks ja eredaks looduse, metsloomade ja spordiürituste vaatamiseks Sellel porroprisma binokli seerial on tugev veekindel konstruktsioon, mis muudab selle ideaalseks mitmesugusteks väli- ja sisetegevusteks.

Uus Täielikult mitme kattega optika
Täielikult mitme kattega läätsed täidavad põhieesmärki maksimeerida läätse läbiva valguse hulka, hoides seeläbi ära helkimise ja varikujutised teie vaadet segamast. PENTAX katab mitu kihti katteid iga elemendi ja prisma igale pinnale kogu Sport Opticsi tootevalikus. See täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on selge ja karge maailmavaade.

PENTAX hüdroisolatsioon
PENTAX veekindlad tooted on täielikult suletud ja puhastatud laboratoorse lämmastikuga, et tagada udukindel vaade kõige karmimates ilmastikutingimustes. JIS Class 6 reitinguga PENTAXi veekindlaid binokleid saab sukeldada isegi kuni 3 jala sügavusse vette.

Lämmastikuga puhastatud
Lämmastik on keemiline element ja värvitu, lõhnatu ja maitsetu gaas. See sisaldab väga vähe niiskust ja seetõttu kasutatakse seda binoklite ja sihikute "puhastamiseks" kõrge niiskusega õhust, mis on meie keskkonna osa. Tänu madalale niiskustegurile ei lase lämmastik kiirete temperatuurimuutuste faasides optiliste instrumentide sisemistel läätsedel kondensaadi teket. Veelgi enam, kuna lämmastikku juhitakse optilisse seadmesse atmosfäärirõhust veidi kõrgemal
rõhu, tolmu ja muude väikeste osakeste sattumine korpusesse on takistatud.Pentax AP 8x30 WP. Suurendus: 8x, Objektiivi läbimõõt: 3 cm, Prisma tüüp: BaK-4 Porro. Laius: 158 mm, Sügavus: 119,5 mm, Kõrgus: 57 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles