Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pentax AD 9x28 WP binokkel Roof Black

  • 336.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 112.33 €
Kaubamärgid Pentax
Kauba ID: 1764871
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TÄISSUURUSES ESINEJA POOLKOMPKTSES KORUSES
- Uus täielikult mitme kattega optika
- Uued täiustatud valgust läbilaskvad katted
- Täielikult veekindel ja lämmastikuga puhastatud (JIS klass 6)
- Super Reflective Prism kate, sealhulgas faasiparanduskate
- Kummiga kaetud korpus pakub kaitset ja haaret
- Mugav silmade leevendamine ja teravustamine
- Sisemine teravustamine
- Keeratavad silmaklapid

Seeria
A-seeria koosneb katuse- ja porroprismamudelitest, mille objektiivid on < 40 mm. Seda seeriat, mis pakub laitmatut vaatamiskvaliteeti tänu samade täiustatud katetele, peetakse S-seeria kompaktseks, kaasaskantavaks ja vastupidavaks väiksemaks vennaks. Kasutajad saavad nautida liikumismugavust optilist jõudlust kahjustamata.

Tänu uutele täielikult mitme kattega läätsedele, faasikorrektsioonile, BaK4 prismale ja uuele täiustatud valgust läbilaskvale kattele tagavad need binoklid kristallteravad pildid ja suurepärase kontrasti. Neil on kõik kvaliteediomadused, mis leidub kogu PENTAXi pakutavas katuseprismavalikus: sisemine teravustamine, vee- ja tolmukindel, lämmastikuga puhastatud, täielikult kummeeritud korpus, teravustamisratas ja keeratavad okulaarid mugavaks käsitsemiseks ja hõlpsaks teravustamiseks. Tänu kaasaegsele disainile, kompaktsusele ja suure jõudlusega funktsioonidele pakuvad need silmapaistvat vaatamisnaudingut.

Uus Täielikult mitme kattega optika
Täielikult mitme kattega läätsed täidavad põhieesmärki maksimeerida läätse läbiva valguse hulka, hoides seeläbi ära helkimise ja varikujutised teie vaadet segamast. PENTAX katab mitu kihti katteid iga elemendi ja prisma igale pinnale kogu Sport Opticsi tootevalikus. See täielikult mitme kattega optika tagab maksimaalse valguse läbilaskvuse, mille tulemuseks on selge ja karge maailmavaade.

Uued täiustatud valgust läbilaskvad katted
PENTAX binoklid viivad kvaliteetse optika järgmisele tasemele, rakendades objektiivi ja prisma pindadele uut, optimeeritud filmi sadestamise tehnoloogiat, mille tulemuseks on suurem valguse läbilaskvus, mis loob eredaid pilte täpse värviedastusega.

BaK4 prismad
Tänu oma silmapaistvale murdumisnäitajale on kõigis PENTAX Sport Optics leiduv BaK4 klaasprisma tunnustatud suurepäraselt ümara väljapääsupupilli ja selge, vinjeteerimata pildi poolest.Pentax AD 9x28 WP. Suurendus: 9x, Objektiivi läbimõõt: 2,8 cm, Prisma tüüp: Katus. Laius: 145 mm, Sügavus: 56 mm, Kõrgus: 140 mm. Päritoluriik: Hiina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles