Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Peak Design reisiseljakott Casual seljakott Roheline nailon

  • 247.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 82.66 €
Kaubamärgid Peak Design
Kauba ID: 1771049
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Meie ikoonilise 45L reisiseljakoti väiksem vend 30L on vastupidav, laiendatav päevakott, mis sobib ideaalselt lühemaks reisimiseks ja igapäevaseks kandmiseks. Suur ja ilus tagaluuk tagab täieliku juurdepääsu lihtsaks pakkimiseks ja lahtipakkimiseks. Suurendatud ülemine tasku on jagatud venitus- ja tõmblukuga taskutega võtmete, prillide, passi jms jaoks. Ilmastikukindel #10 UltraZip peab tänu oma patenteeritud kulumiskindlale niidile vastu aastakümneid. Vastab rahvusvahelistele käsipagasi suuruse nõuetele laiendatud (33L) ja kokkusurutud (27L) kujul. Laiad küljetaskud veepudelite, statiivide ja muu jaoks. Polsterdatud sülearvuti + tahvelarvuti ümbrised. Kokkupandavad õlarihmad ja valikuline puusavöö. 360 kraadi käepidemed. Nutikalt peidetud välised kanderihmad. Kõik on pakitud elegantsesse, ilmastikukindlasse 100% taaskasutatud 400D nailonist lõuendikest, millel on 900D alumine vooder. Õiglase kaubanduse sertifikaat ja 100% süsinikuneutraalne.

TÄIUSLIK ON-THE-GO
Nagu meie auhinnatud 45-liitrine reisiseljakott, on ka 30-liitrine reisiseljakott loodud selleks, et tuua teile meelerahu keset rasket reisitempot. Kuid selle väiksema kuju tõttu on 30L ideaalne ka igapäevaseks kasutamiseks.

VÕRRELDES 45L-GA?
30L pakend sobib kõige paremini:

- 1 kott-reis kuni 3-päevaste reiside jaoks.
- Päevakoti kasutamine: ideaalne avastamiseks, pendeldamiseks ja töötamiseks, uues kohas või kodulinnas.
- Teie isiklik käsipagas: mahub hõlpsamini lennukiistmete alla.
Töötab sujuvalt Peak Design pakkimiskuubikute ja kottidega, mida müüakse eraldi. Sobib Peak Design Camera Cubes'iga, kuid ainult laiendatud kujul. Fotovarustuse optimaalseks kandmiseks soovitame suuremat 45-liitrist reisiseljakotti.
- Vajad abi õige koti valimisel? Proovige meie Bag Finder.Peak Design reisiseljakotti. Seljakoti tüüp: Casual seljakott, Toote põhivärv: Roheline, Materjal: Nailon. Laius: 170 mm, sügavus: 350 mm, kõrgus: 540 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles