Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Peak Design Everyday Zip seljakott, must nailon, polüuretaan

  • 206.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 69 €
Kaubamärgid Peak Design
Kauba ID: 1770642
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Meie ikoonilise Everyday Backpacki visuaalselt ja funktsionaalselt lihtsam versioon Everyday Backpack Zip'i ülipuhas esteetika muudab selle ideaalseks diskreetseks igapäevaseks linna- või fotokandmiseks. Juurdepääs peal ja külgedel ühe ilmastikukindla 270-kraadise ülivastupidava #8 tõmbluku kaudu. 2 sisemist FlexFoldi jaoturit hoiavad varustuse korrastatuna, kaitstuna ja mitte koti põhjas. Spetsiaalsed varrukad kuni 15-tollise sülearvuti, tahvelarvuti või dokumentide jaoks, lisaks mitmesugused sisemised taskud väikeste esemete jaoks. 100% taaskasutatud 400D ilmastikukindel kest hoiab kõike turvalisena. Laiendatavad küljetaskud veepudelite või statiivi jaoks. Integreeritud pagasi läbiviimine. 2 kokkupandavat närimisrihma võimaldavad teil rohkem väljapoole kaasas kanda. Täielikult kohandatud riistvara, minimaalsed rippuvad rihmad.

MITMESUGUSLIK, LIHTSUSTATUD
Everyday Backpack Zip on meie ikoonilise Everyday Backpacki visuaalselt ja funktsionaalselt lihtsustatud versioon, millel on elegantne, linnast inspireeritud disain.

UUS SAABUMINE
Everyday Backpack Zip on üks Everyday Line V2 uhiuutest kottidest. Põhjaliku ülevaate saamiseks vaadake PDF-i Mis on uut, mida saate välja printida, lamineerida ja duši all lugeda. Või ära tee seda.Peak Design Everyday Zip. Toote põhivärv: must, materjal: nailon, polüuretaan, stiil: linn. Laius: 190 mm, sügavus: 260 mm, kõrgus: 450 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles