Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Peak Design Everyday Totekott seljakott Casual seljakott Must nailon

  • 206.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 69 €
Kaubamärgid Peak Design
Kauba ID: 1770656
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kottide puhas välimus ja seljakoti aktiivse kandmise mugavus – Everyday Totekott on ideaalne igapäevaseks kandmiseks ja fotode kandmiseks.

Polsterdatud seljakotirihmad mahuvad kiiresti kokku, jättes teile tugevad polsterdatud käerihmad. Eriti lai ülemine pääsupunkt tihendub magnetklambri või ilmastikukindla tõmblukuga. Kahe tõmblukuga pääsupunktid mõlemal küljel kaamera, veepudeli või muude sageli kasutatavate esemete haaramiseks. Sees saab FlexFoldi jagajaid paigaldada horisontaalselt või vertikaalselt, et pakkuda kohandatud ja kaitsvat hoiuruumi. Venivad sisetaskud väikeste esemete jaoks, lisaks spetsiaalsed sülearvuti (15") ja tahvelarvuti ümbrised. Väljas hoiab 100% taaskasutatud 400D ilmastikukindel kest kõike turvalisena. Kahe kokkupandava välise kanderihma abil saate veelgi rohkem kaasas kanda.

SLEEK HÜBRIID
Tänu kandi puhta välimusele ja seljakoti aktiivse kaasaskandmise mugavusele on Everyday Totekott ideaalne igapäevaseks kandmiseks ja fotode kandmiseks.

Vaadake meie igapäevast kandepaki juhendit.

UUS SAABUMINE
Everyday Totepack on üks mitmest Everyday Line V2 uhiuuest kotist. Põhjaliku ülevaate saamiseks vaadake PDF-i Mis on uut, mida saate välja printida, lamineerida ja duši all lugeda. Või ära tee seda.Peak Design Everyday Totepack. Seljakoti tüüp: Casual seljakott, Toote põhivärv: Must, Materjal: Nailon. Laius: 190 mm, Sügavus: 320 mm, Kõrgus: 490 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles