Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Peak Design BWP-BK-1 tualett-tarvete kott / kosmeetikakohver 2,5 L nailonmust

  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid Peak Design
Kauba ID: 1771082
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Dopp-komplekt, räpane kott, tualett-tarvete kott, nimetage seda kuidas tahate – see on üks hädavajalikumaid reisikandmisvahendeid ja võib olla ka üks masendavamaid tööriistu. Pesukomplekti kujundamisel püüdsime luua täiusliku tasakaalu elegantse lihtsuse ja läbimõeldud funktsionaalsuse vahel. Istub püsti letil või ripub kokkupandava konksu abil, tagades alati täieliku nähtavuse ja juurdepääsu teie tualett-tarvetele. Sisemiste TPU-kattega nailonvõrktaskute võrgustik koos magnetiliselt suletud hambaharjatasku, välise habemenuga ja sisemise lukuga kotiga hoiavad esemed korras ja puhtad. Kõik taskud on kiireks puhastamiseks kergesti tagurpidi keeratavad.

MITMEKÜLGNE SÄILITAMINE

Sisetasku paigutus tualett-tarvete jaoks. Sobib erinevate suuruste ja kujunditega. Magnetkinnitusega hambaharja tasku sisaldab väljatõmmatavat vooderdust. Väline tasku habemenuga hoidmiseks.

TÄIUSLIK VORM

Avatuna istub püsti. Pakitud või tühi.

OPTIMAALSE SUURUSEGA

Väikese jalajäljega mahub see kitsastesse kohtadesse.

KINNITAV TURVALISUS

Silikoonkattega võrgust sisetaskud hoiavad esemed puhtad ja kuivad. Kokkupandav alumiiniumkonks koti riputamiseks.

MUGAV KANDMINE

Kaasas välimine käepide.

VASTUPIDAVUS

100% taaskasutatud 200D nailonist ja DWR-ga immutatud kest pikaajaliseks kasutamiseks ja kandmiseks. Tugev, ülisuur #8 ilmastikukindel tõmblukk. Peak Design BWP-BK-1. Materjal: nailon, toote põhivärv: must, värvus: ühevärviline. Maht: 2,5 L, Laius: 100 mm, Sügavus: 160 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles