Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PDP REMATCH juhtmega kontroller: 1-up Glow in the Dark

  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid PDP
Kauba ID: 1763135
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas olete kordusmatšiks valmis? Tänu kohandatavatele funktsioonidele, mängusisesele helile ja USB-vestluse võimalustele sobib REMATCH juhtmega kontroller Nintendo Switch™ jaoks alistama mis tahes vaenlase.

1-Up Glow in the Dark REMATCH juhtmega kontroller on loodud sotsiaalseks mängimiseks ilma probleemideta. Kasutage oma lemmikpeakomplekti koos sisseehitatud 3,5 mm pistikuga USB-vestluseks ühilduvates mängudes, kaasahaarava heli kõigis mängudes, et te ei häiriks mängimise ajal oma toakaaslasi ega lähedasi. D-padi helinuppude abil ei pea te kunagi helitugevuse reguleerimiseks mängimist katkestama. Kujundage oma mängimine ja kontroller ümber mõla-stiilis programmeeritavate taganuppude ning vahetatava esipaneeli ja osadega, mis ühilduvad kõigi REMATCHi ja Faceoff Deluxe+ juhtmega helikontrolleritega. Ametlikult litsentsitud REMATCH juhtmega kontrolleriga olete valmis kõigeks, mida mäng või teie vaenlane teile ette toob.
PDP REMATCH juhtmega kontroller: 1-up Glow in the Dark. Seadme tüüp: Mängupult, Toetatud mänguplatvormid: Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED, Mängude juhtimise funktsiooninupud: D-pad, Kodu nupp. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB. Toote värv: Must, Roheline, Kaabli pikkus: 3 m. Toiteallikas: kaabel. Pakendi tüüp: Rippkast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles