Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pawbby lemmiklooma trimmer

Pawbby lemmiklooma trimmer
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Pawbby
Kauba ID: 1460046
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pawbby lemmikloomade trimmer

Nüüd saate oma lemmiklooma karva eest ise hoolitseda – pole vaja lemmikloomahooldussalongides raha kulutada! Pawbby kaubamärgiga trimmerit on ülimalt lihtne kasutada ning see tagab tänu spetsiaalselt disainitud peale ohutu kasutamise. Seade on äärmiselt vaikne ja kestab kuni 4 tundi ühe laadimisega. Komplektist leiad ka 2 kammikinnitust, millega saad toote veelgi paremini oma lemmiku karva külge sobitada.

Kvaliteetne tera

Pawbby trimmer sobib isegi algajatele. See on varustatud kvaliteetse tera ja võimsa mootoriga, nii et see lõikab juukseid kiiresti ja täpselt ilma tõmbamata või pigistamata. Veelgi enam, spetsiaalselt disainitud pea hoiab ära sisselõiked ja tagab ohutu kasutamise. Ärge kartke, et teie lemmikloom viga saab!

Vaikne töö

Kas teie lemmikloomale ei meeldi müra? Kas teda häirib tolmuimeja vali müra? Ärge muretsege – saate siiski oma trimmerit kasutada! Seade kasutab kuni 3 müra vähendamise meetodit, seega on see üllatavalt vaikne. Sa ei pea muretsema, et tüütu müra hirmutab su lemmiklooma ja paneb ta siplema. Pawbby abil saate tema karusnahka südamerahuga trimmida!

Kaasas kammi kinnitused

Kas teie lemmikloomal on pikk ja paks karv? Või oled sa karvakarvalise lemmiklooma uhke hooldaja? Tänu kaasasolevatele tarvikutele töötab trimmer suurepäraselt peaaegu igas olukorras! Pakendist leiad 2 kammikinnitust (3/6 mm ja 9/12 mm), millega saad lihtsalt oma lemmiku karva soovitud pikkusesse trimmida. Valige enda jaoks parim valik!

Kasutusmugavus

Muutke oma lemmiklooma karva pügamine lihtsamaks. Trimmer on varustatud ergonoomilise käepidemega, mis sobib ideaalselt kätte ja tagab suurema kasutusmugavuse. Samuti saate seadme pea hõlpsalt lahti võtta, voolava vee all loputada ja pärast kuivamist uuesti kasutada. See hoiab seda kauem suurepärases seisukorras ja kaitseb teie lemmiklooma nahka ärrituse eest.

Tööaeg kuni 4 tundi

Vabastage end sassis nööridest ja nautige vabadust. Pawbby trimmer on juhtmeta ja varustatud vastupidava 2000 mAh akuga. See võimaldab sellel töötada kuni 4 tundi ilma laadimiseta! Seadme laadimiseks kulub vaid umbes 3 tundi. Lisaks annab sisseehitatud indikaator teile teavet aku oleku kohta - vaadake lihtsalt!

Kasti

  • Trimmer
  • Kammi kinnitused (3/6 mm ja 9/12 mm)
  • Tera õli
  • Puhastushari
  • Laadimiskaabel (1,5 m)
  • Kasutusjuhend
Bränd Pobby
Nimi Lemmikloomade juukselõikurid
Mudel MG-HC001A-EC
Hinnatud jõud 5 W
Sissepääs 5V DC 1A
Aku mahutavus 2000 mAh
Töötunnid u. 4 tundi
Laadimisaeg u. 3 tundi
Materjal ABS
Mõõtmed 175 x 44 x 35 mm
Kaal 190 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles