Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Pawbby intelligentne kaaluga kauss koertele ja kassidele

Pawbby intelligentne kaaluga kauss koertele ja kassidele
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Pawbby
Kauba ID: 1460043
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pawbby nutikas kaalukauss koertele ja kassidele.

Kas teadsite, et lemmikloomade rasvumine võib põhjustada palju ebameeldivaid haigusi? Hoolitse oma lemmiklooma õige toitumise eest ja väldi selliseid probleeme! Selles aitavad Sind Pawbby kaubamärgi kaalukausid - toode kaalub toiduportsjoneid 1 g täpsusega ning mõõtmistulemused kuvatakse 3-tollisel LED-ekraanil. Samuti saate valida 4 mõõtühiku vahel, nagu g, ml, nael ja unts. Proovi ka Pawbby Care rakendust, mis võimaldab koostada oma lemmikloomale parima toitumisplaani.

Muljetavaldav täpsus

Kauss on varustatud sisseehitatud anduri ja häiretevastase kiibiga kaaluga, seega kaalub see sinna pandud toiduaineid 1 g täpsusega Tootega on kaasas ka hästi loetav 3-tolline ekraan, mis võimaldab mugavalt mõõte lugeda. Samuti saate muuta mõõtühikut – saadaolevate valikute hulka kuuluvad grammid (g), milliliitrid (ml), untsid (oz) ja naelad (naela). See tähendab, et Pawbby kauss sobib suurepäraselt erinevatesse olukordadesse!

Täiustatud disain

Kausis on kasutatud kvaliteetset 304 roostevaba terast, mis tähendab, et seda saab kasutada toiduga kokkupuutumisel. Lisaks saate selle hõlpsalt ülejäänud seadmest eemaldada ja voolava vee all pesta. Tootel on ka nutikas 7° kaardus disain, nii et teie lemmikloom saab seda mugavalt kasutada ilma seljaprobleemide riskita. Samuti on seadmel pikk tööaeg - patareisid (3 tk. AA 1,5 V) ei pea liiga tihti vahetama.

Planeerige rakenduse abil oma lemmiklooma dieet

Hoolitse oma lemmiklooma tervisliku toitumise eest ja väldi tema rasvumist. Spetsiaalne Pawbby Care rakendus aitab teid selles! Sisestage lihtsalt oma lemmiklooma teave ja hankige kasulikke näpunäiteid, mis aitavad teil koostada talle õige toitumiskava. Samuti saate kausi ühendada nutitelefoniga (Bluetooth kaudu), et jälgida reaalajas, kui palju toitu teie lemmikloom on söönud. Märkus. See funktsioon on saadaval ainult ühe lemmiklooma jaoks.

Bränd Pobby
Nimi Pawbby nutikas lemmikloomakauss
Mudel MG-ZN001-EC
Toiteallikas AA aku 1,5 V x 3
Kaaluühikud g, naela, untsi, ml
Kasv 1 g
Kaalumisvahemik 5-2000 g
Juhtmeta ühendus Bluetooth 5.0
Materjal ABS (seade), 304 roostevaba teras (kauss)
Mõõtmed 180 x 180 x 83 mm
Rakendus Pawbby hooldus
Ühilduvus Android 4.4 või uuem, iOS 9.0 (iPhone 5S või uuem) või uuem, Bluetooth 4.0 või uuem

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles