Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Parkimiskütteseade / kütteseade HCALORY HC-A02, 8 kW, diisel, Bluetooth (punane)

Parkimiskütteseade / kütteseade HCALORY HC-A02, 8 kW, diisel, Bluetooth (punane)
Laos
  • 163.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 54.66 €
Kaubamärgid Hcalory
Kauba ID: 1459444
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Parkimiskütteseade, diiselküte + bluetooth Hcalory HC-A02 (punane)

Valmistuge külmaks ilmaks ja kindlustage endale usaldusväärne soojusallikas. Hcalory HC-A02 diiselküttekeha sobib suurepäraselt näiteks reisil olles – see võimaldab soojeneda autol seistes ning hõlbustab härmatise eemaldamist autoklaasidelt. See on varustatud 5-liitrise kütusepaagiga ja madala põlemisvõimsusega, umbes 0,1–0,35 l/h. Selle tulemusena kestab see teile kaua! Seadmel on lai ühilduvus ja seda saab juhtida ka rakenduse kaudu. Sellel on ka sisseehitatud LCD-ekraan.

Keskenduge universaalsetele lahendustele

Kütteseade ühildub paljude 12V/24V sõidukitega ja on suhteliselt väikese suurusega. See tähendab, et see sobib ideaalselt näiteks kaubikute, sõiduautode, matkaautode ja isegi veoautode soojendamiseks. See võimaldab teil kiiresti ka härmatist akendelt eemaldada. Saate seda edukalt kasutada ka siis, kui olete kohapeal. Lisaks saate reguleeritava võimsusega 5-8 kW hõlpsasti selle tööd vastavalt oma vajadustele kohandada. Samuti saate reguleerida temperatuuri vahemikus 8-36°C.

Usaldusväärne jõudlus

HC-A02 küttekeha kasutab aurustustehnoloogiat. See tähendab, et kütust kuumutatakse ja muudetakse keraamilise süüteküünla abil gaasiks. Samuti tuleb märkida, et seade süttib kiiresti. Tootel on ka suhteliselt madal põlemine, ulatudes ligikaudu 0,1-0,35 l/h. Selle tulemusena võib see pakkuda pikka tööaega! Kütusepaagi maht on 5 liitrit - sellest piisab peatumise ajal soojendamiseks või akende sulatamiseks.

Kasutusohutus

HC-A02 küttekeha projekteerimisel arvestati ka ohutust. Seade on kaitstud lühise ja ülekuumenemise eest ning varustatud intelligentse juhtimissüsteemiga. Lisaks suudab see pidevalt säilitada võimsust soovitud tasemel. Samas on toode keskkonnasõbralik – seda iseloomustab madal heitmete tase, mistõttu õhku satub palju vähem saastet.

Mugav

Seadme kasutamine ei tekita teile probleeme. Soojendit on väga lihtne kokku panna ja lahti võtta, see on varustatud LCD-ekraaniga, mis võimaldab mugavalt kontrollida selle toimimise kohta kõige olulisemat infot. Komplekti kuulub ka kaugjuhtimispult, millega saad seda mugavalt juhtida. Kaugjuhtimispuldi tööulatus kuni 100m! Seadmel on ka käepidemed, mis muudavad selle kaasaskandmise lihtsaks, ning spetsiaalselt disainitud jalad, mis võimaldavad selle kindlalt enda valitud tasasele pinnale asetada.

Tark töö

Soojendit saab mugavalt juhtida ka rakenduse abil – toode ühendub Bluetoothiga nutitelefoniga. Samuti saate selle töö automatiseerida ja nautida optimaalset temperatuuri peaaegu igas olukorras! Seadistage seade spontaanselt tööle asuma, kui temperatuur langeb alla seatud väärtuse, ja lõpetama pärast ruumi kuumutamist teatud tasemeni.

Kasti

  • Diiselkütteseade
  • Pult
  • Summuti
  • Õhufilter
  • Kinnitusplaat
  • Väljalasketoru
  • Sisselasketoru
  • Väljalasketoru
  • Kruvikomplekt
  • Kasutusjuhend
Bränd Kalorid
Mudel HC-A02
Värv Punane
Tüüp Diiselkütteseade
Kontroll Kaugjuhtimispult, rakendus
Kütusepaagi maht 5l
Hinnatud jõud 5-8 kW
Nimipinge 12 V 24 V (universaalne)
Kütusekulu 0,1-0,35l/h
Kaugjuhtimispuldi ulatus Kuni 100 m
Radiaatori töötemperatuur -40°С kuni 50°С
Õlipumba töötemperatuur -40°С kuni 40°С
Materjal Plast + süsinikkiud
Mõõtmed 35,5 x 17 x 45 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles