Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Parkimiskütteseade / kütteseade HCALORY HC-A01, diisel, 5 kW, Bluetooth (must)

  • 192.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 64.33 €
Kaubamärgid Hcalory
Kauba ID: 1459445
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Diisel seisuküte + bluetooth Hcalory HC-A01 (must)

Naudi meeldivat soojust ka külmadel talvepäevadel. Diiselkütteseade Hcalory HC-A01 tuleb kasuks nii kodus kui ka reisil olles. Selle kütusepaagi maht on 5 liitrit, samuti on sellel madal põlemiskiirus 0,1-0,35 l/h. Sellel on ka termostaadi funktsioon ja see soojeneb väga kiiresti – kõigest 2 minutiga! Saate seda juhtida rakenduse või kaasasoleva kaugjuhtimispuldi abil. Seadmel on ka LCD ekraan ja see ühildub 12V sõidukitega.

Ühilduv ja mitmekülgne

Hcalory kütteseade sobib ideaalselt erinevatel eesmärkidel. Ühildub enamiku 12V sõidukitega – saad seda edukalt kasutada näiteks autos või matkaautos. Seade võimaldab teil soojeneda ka seisaku ajal ja hõlbustab härmatise eemaldamist akendelt. Seda saab kasutada ka telgi või garaaži soojustamiseks. Võimalused on tõesti suured!

Usaldusväärne töö - kiire soojenemine

Toode kasutab aurustustehnoloogiat, mis tähendab, et kütust kuumutatakse ja seejärel muudetakse keraamilise süüteküünla abil gaasiks. Seade soojeneb vaid 2 minutiga ja on väga tõhus. See on varustatud suure, 5-liitrise kütusepaagiga, mis koos põlemiskiirusega 0,1-0,35 l/h tagab pika tööaja. Lisaks toetab kütteseade 3 toitemeetodit - 220 V vahelduvvooluvõrgust, sigaretisüütajast või akust.

Turvalisuse huvides

Tänu intelligentsele juhtmoodulile hoiab kütteseade stabiilselt temperatuuri ja võimsust soovitud tasemel ning tagab ka kasutusohutuse. See on tõhusalt kaitstud ülekuumenemise ja lühise eest. Veelgi enam, see kasutab diislikütust, mis on tavalisest bensiinist vähem süttiv, nii et te ei pea tulekahjude pärast muretsema. Seade on ka keskkonnasõbralik. Sellel on madalad heitkogused, mis tähendab, et õhku eraldub vähem saasteaineid.

Lihtne paigaldada – mugav kasutada

Seadmel on nutikas integreeritud disain ja seda on lihtne kaasas kanda tänu ergonoomilisele käepidemele. Samuti on seda äärmiselt lihtne kokku panna ja lahti võtta, nii et saate seda edukalt kasutada mitmesugustes stsenaariumides. Sellega saate näiteks oma autot soojendada, seejärel lahti võtta ja kasutada kaubiku soojendamiseks. Küttekeha saab ka avada – nagu tööriistakast.

Probleemideta töö

HC-A01 küttekeha on äärmiselt lihtne kasutada. Näiteks saate seda juhtida kaasasoleva kaugjuhtimispuldi abil, mille tegevusulatus on kuni 100 meetrit. Teie käsutuses on ka spetsiaalne rakendus – seade ühendub teie nutitelefoniga Bluetoothi kaudu. Mugava toote juhtimise tagab ka LCD ekraan. Nüüd saate hõlpsasti oma auto soojaks soojendada, enne kui sisenete – ideaalne nendeks külmadeks talvehommikuteks! Kütteseade pakub ka hääljuhiseid kolmes keeles.

Intellektuaalne töö

Kohandage kütteseade vastavalt oma vajadustele. Selle võimsust saab reguleerida vahemikus 1,4-5 kW ja temperatuuri vahemikus 16-35°C. Seadmel on ka termostaadi funktsioon. Mida see tähendab. Kui temperatuur langeb alla teatud väärtuse, käivitub toode automaatselt ja niipea, kui see soojendab ruumi soovitud tasemeni, lakkab see spontaanselt töötamast. See tagab, et teie auto või matkaauto on alati meeldivalt soe!

Kasti

  • Diiselkütteseade
  • Pult
  • Summuti
  • Torud
  • äärekivi
  • Tuulepea
  • Õhufilter
  • Väljalasketoru
  • Sisselasketoru
  • Väljalasketoru
  • Kütusepaak
  • Kruvikomplekt
Bränd Kalorid
Mudel HC-A01
Värv Must
Tüüp Diiselkütteseade
Kontroll APP, kaugjuhtimispult, LCD ekraan
Kütusepaagi maht 5l
Hinnatud jõud 5 kW
Nimipinge 12 V
Kütusekulu 0,1-0,35l/h
Kaugjuhtimispuldi ulatus Kuni 100 m
Radiaatori töötemperatuur -40°С kuni 50°С
Õlipumba töötemperatuur -40°С kuni 40°С
Mõõtmed 50 x 20 x 34,5 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles