Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Parkimisküttekeha / kütteseade HCALORY M98, 8 kW, diisel (punane)

Parkimisküttekeha / kütteseade HCALORY M98, 8 kW, diisel (punane)
Laos
  • 141.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47.33 €
Kaubamärgid Hcalory
Kauba ID: 1459448
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Parkimisküte, diiselküte Hcalory M98 (punane)

Kas otsite kiiret ja lihtsat viisi oma auto, haagismaja või garaaži soojendamiseks? Hcalory M98 diiselkütteseade on ideaalne lahendus! Seadet on ülimalt lihtne paigaldada ja väga tõhus – selle põlemine ulatub vaid ca 0,1-0,53 l/h. Samuti võimaldab see reguleerida võimsust vahemikus 1-8 kW. Selle mugava kasutamise tagavad kaugjuhtimispult ja LCD-paneel.

Lai ühilduvus – erinevad rakendused

Kütteseade ühildub enamiku 12 V sõidukitega, mistõttu sobib see ideaalselt teie autole, matkaautole, veoautole, jahile ja muule! Saate seda kasutada ka garaažis. Selle abiga te mitte ainult ei soojenda valitud ruumi, vaid hõlbustate ka akende sulatamist. Lisaks kasutate seadet edukalt isegi kuni 4500 m kõrgusel!

Tõhus ja stabiilne töö

Seade kasutab põlemistehnoloogiat – kütust kõigepealt kuumutatakse ja seejärel muudetakse keraamilise süüteküünla abil gaasiks. Sellel on ka kiire süüde, vaikne, stabiilne töö ja madal põlemisaste. Lisaks tagab täiustatud automaatjuhtimistehnoloogia toote usaldusväärse töö peaaegu igas keskkonnas.

Kasutusohutus

Naudi ohutut tööd. Keris on varustatud intelligentse temperatuuri reguleerimise tehnoloogiaga ja on saanud tõhusa kaitse ülekuumenemise eest. Seade on ka keskkonnasõbralik – see on madala heitgaasiga ja vastab Euroopa Euro IV standardile. Lisaks põleb toode tänu diislikütusele vähem kui tavaline bensiin – see tähendab, et saate raha säästa!

Täiustatud disain

Toodet on äärmiselt lihtne paigaldada ja eemaldada – vajadusel saad selle lihtsalt oma autost eemaldada ja teisele sõidukile paigaldada. Lisaks saate kerise suurepärases seisukorras hoida - seda on väga lihtne hooldada. Ka selle kandmine ei tekita teile raskusi – see on varustatud praktiliste ja hõlpsasti kasutatavate käepidemetega.

Lihtne ja mugav juhtimine

Küttekeha saab mugavalt juhtida puldi ja LCD-ekraaniga paneeli abil. Seade pakub kasutajaliidest kuni 4 keeleversiooni – inglise, vene, saksa ja hiina. Samuti on võimalik reguleerida toote võimsust vahemikus 1-8 kW. Seetõttu saate selle toimimist hõlpsalt kohandada vastavalt oma vajadustele ja keskkonnatingimustele!

Kasti

  • Kütteseade
  • LCD paneel
  • Pult
  • Sisselasketoru x2
  • Väljalasketoru
  • Õlipumba pistik x6
  • Õlipump
  • Kasutusjuhend
Bränd Kalorid
Mudel M98
Värv Punane
Võimsus 1-8 kW
Pinge 12 V
Kütusekulu 0,1-0,53l/h
Kaugjuhtimispuldi ulatus Kuni 100 m
Mõõtmed 41 x 15,5 x 42 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles