Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PanzerGlass ® Hoops™ kaamera objektiivi kaitse Samsung Galaxy A25 5G must

PanzerGlass ® Hoops™ kaamera objektiivi kaitse Samsung Galaxy A25 5G must
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid PanzerGlass
Kauba ID: 1807275
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ei mingit "Oih!" koos Hoopsiga! PanzerGlass™ Hoopsi kaamera objektiivikaitse kaitseb teie kaamera objektiive kivikõvale põrandale kukkumise, teravate nurkade vastu põrkumise ja taskus olevate klahvide kriiskava suudluse eest. Õhukese profiiliga optikarõngad on varustatud kriimustus- ja põrutuskindla klaasi ning metallraamiga, mis kaitsevad teie objektiive ja näevad suurepärased välja. Ja kui olete mures pildi moonutamise pärast, võite rahulikult olla: rõngad ei mõjuta teie objektiivide selgust ega fotode kvaliteeti – need annavad teile lihtsalt natuke rohkem meelerahu.


Optilised rõngad on loodud hõlpsaks pealekandmiseks ja ideaalselt sobima. Need on varustatud silikoonliimiga piki servi ja hõlpsasti kasutatava aplikaatoriga, mis teeb paigaldamise nii lihtsaks, et enamik inimesi saab sellega hakkama juba esimesel katsel! Ja pidage meeles: kui Hoops on installitud, ei pea te enam kunagi kartma, et teie telefon kukub esimesena maakaamera poole. Seda ei pruugi juhtuda, kuid kui juhtub, siis kahetsete, et pole klõpsanud "Lisa ostukorvi".


Hoiad kaitsevad ja pikendavad teie telefoni eluiga, et saaksite selle ühel päeval edasi anda kellelegi teisele, kes armastab seda sama palju kui sina. See on telefonielu uus ring. Pikendades oma seadmete eluiga, lükkame edasi uute seadmete tootmise vajadust. See on üks viis töötada jätkusuutlikuma tuleviku nimel. Ja kõige tipuks on Hoops – nagu kõik meie tooted – FSC™-sertifikaadiga karbis, mida saab taaskasutada.PanzerGlass ® Hoops™ kaamera objektiivikaitse Samsung Galaxy A25 5G | Must. Brändi ühilduvus: Samsung, Ühilduvus: Samsung - Galaxy uus A24 5G. Kuiv pealekandmine. Kaitseomadused: kriimustuskindel, põrutuskindel. Materjal: karastatud klaas, toote värvus: läbipaistev. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles