Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PanzerGlass ® Hard Case koos D3O® Samsung Galaxy S24 läbipaistva materjaliga

PanzerGlass ® Hard Case koos D3O® Samsung Galaxy S24 läbipaistva materjaliga
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid PanzerGlass
Kauba ID: 1807264
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas soovite rohkem kaitset löögi eest ja vähem mõju planeedile? See PanzerGlass™ HardCase on valmistatud maailma kõige arenenuma taimepõhise kaitsematerjaliga D3O® Bio, mis on usaldatud kaitseks sõjaväe eliitvägede eest. See kaitseb teie telefoni kukkumiste, põrutuste, kriimustuste ja kõige muu eest, mida elu teile ette võib tuua. Korpuse tagakülg on valmistatud 100% taaskasutatud plastikust, raam plastikust 44% taimse koostisega ning kogu korpust on 4 x Military Grade Standardi järgi kukkumistestitud. See tähendab, et see talub mitut kukkumist 4,8 meetri kõrguselt või rõdul istumist ja telefoni kogemata maha kukkumist. HardCase kaitseb ja pikendab teie telefoni eluiga, et saaksite selle ühel päeval edasi anda kellelegi teisele, kellele see meeldib sama palju kui teile. See on üks viis töötada jätkusuutlikuma tuleviku nimel. Teine võimalus on kasutada vähem pakendeid: sel juhul on meil õnnestunud varasemate mudelitega võrreldes paberpakendeid vähendada ligikaudu 40%*. Ja nagu kõik meie tooted, on see taaskasutatavas FSC™-sertifikaadiga karbis.


MagSafe'iga ühilduval HardCase'il on jäik läbipaistev tagakaas, mida ümbritseb pehmem raam. Nii tagakaas kui ka raam on kollasusevastased, nii et teie ümbris näeb päevast päeva suurepärane välja isegi intensiivse kasutamise korral. Telefoni 360-kraadise kaitse tagamiseks ühendage ümbris PanzerGlass™ ekraanikaitse ja PanzerGlass™ PicturePerfect kaamera objektiivikaitsega.


*Mõõdetud kolmanda osapoole labori poolt, võrreldes 2023. aastal kasutusele võetud uue paberpakendite massi eelmise 2022. aastal kasutusele võetud paberpakendite massiga (CPRTC, aruande nr ZSA20231301-0016). PanzerGlass ® Hard Case koos D3O® Samsung Galaxy S24 | Läbipaistev. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Samsung, Ühilduvus: Samsung - Galaxy S24, Toote värv: Läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles