Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PanzerGlass ®️ Ekraanikaitse Samsung Galaxy Tab A9 Ultra-Wide Fit

PanzerGlass ®️ Ekraanikaitse Samsung Galaxy Tab A9 Ultra-Wide Fit
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid PanzerGlass
Kauba ID: 1766143
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lapsed armastavad oma tahvelarvuteid – kukutavad, löövad, kriimustavad ja põrutavad neid töö ajal. See on lihtsalt igapäevaelu. Ja just selleks see PanzerGlass™ ekraanikaitse on loodud: tahvelarvuti kaitsmiseks igapäevaelu ohtude eest. Juhuslikud põrutused teravate servadega lauanurkade vastu või kivikõvale põrandale muljumine kukkumine ei vasta selle kriimustus- ja põrutuskindlatele kihtidele. Sellel on isegi määrdumisvaba kate, millel on antibakteriaalne toime, mis vähendab sõrmejälgi ja tapab kuni 99,99% kõigist tavalistest pinnabakteritest.


Ekraanikaitset on lihtne peale kanda ja kui see on paigaldatud, ei pea te enam kunagi kartma, et teie tahvelarvuti libiseb teie lapse sõrmede vahelt ja kukub maapinnale. Seda ei pruugi kunagi juhtuda, kuid kui juhtub, siis kahetsete, et pole klõpsanud "Lisa ostukorvi".


Ultra-Wide Fit ekraanikaitse katab kogu tahvelarvuti esipinna, jättes siiski ruumi ümbrisele. See annab täieliku ja kristallselge ülevaate teie ekraanist ning on FSC™-sertifikaadiga pakendis, mida saab taaskasutada.


PanzerGlass™ ekraanikaitse. Testitud laste poolt. Vanemate poolt heaks kiidetud.PanzerGlass ®️ Ekraanikaitse Samsung Galaxy Tab A9 | Ultra-Wide Fit. Materjal: karastatud klaas, polüetüleentereftalaat (PET), kaubamärkide ühilduvus: Samsung, ühilduvus: Samsung - Tab A9. Kaal: 30 g. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles