Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PanzerGlass ® ekraanikaitse Apple iPhone 14 Pro Max Classic Fit

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid PanzerGlass
Kauba ID: 1790158
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kaitske oma telefoni igapäevaelu ohtude eest PanzerGlass™ ekraanikaitsega. Selle kriimustus- ja põrutuskindla ekraanikaitsega, mis pakub kõrgetasemelist kukkumiskaitset, ei sobi kogemata põrutused tasku teravate servadega ohtude eest või kivikõvale kõnniteele muljumine. Sellel on isegi määrdumisvaba kate, millel on antibakteriaalne toime, mis vähendab sõrmejälgi ja tapab kuni 99,99% kõigist tavalistest pinnabakteritest.


Paigaldamine on lihtne. Tavaliselt piisab ühest katsest ja kui vaja läheb rohkem, siis ära muretse: ekraanikaitset saab uuesti paigaldada kuni 200 korda. Ja kui see on rakendatud, ei pea te enam kunagi kartma, et teie telefon kukub maapinnale. Seda ei pruugi juhtuda, kuid kui juhtub, siis kahetsete, et pole klõpsanud "Lisa ostukorvi".


Classic Fit ekraanikaitse katab teie ekraani aktiivse osa ja on FSC™-sertifikaadiga pakendis, mida saab taaskasutada.PanzerGlass ® ekraanikaitse Apple iPhone 14 Pro Max | Klassikaline sobivus. Brändi ühilduvus: Apple, ühilduvus: Apple - iPhone 14 Pro Max. Kuiv pealekandmine. Kaitseomadused: kriimustuskindel, põrutuskindel, antibakteriaalne. Materjal: karastatud klaas, polüetüleentereftalaat (PET), toote värv: läbipaistev. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles