Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

PanzerGlass ® ClearCase koos D3O iPhone 15 Pro Maxiga

PanzerGlass ® ClearCase koos D3O iPhone 15 Pro Maxiga
Laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid PanzerGlass
Kauba ID: 1757704
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas teie telefon on igapäevaelu ohtudega silmitsi seismiseks valmis? See PanzerGlass™ ClearCase ümbris, mis on valmistatud maailma kõige arenenumast taimepõhisest kaitsematerjalist D3O® Bio, mis on usaldatud kaitsma sõjaväe eliitvägesid, kaitseb teie telefoni kukkumiste, põrutuste ja kriimustuste eest. Korpuse tagakülg on valmistatud karastatud klaasist, raam plastikust 44% taimse sisaldusega ning kogu korpus on läbinud kukkumistesti 3 x Military Grade Standardi järgi. See tähendab, et see talub mitut kukkumist 3,6 meetri kõrguselt või trepist alla jooksmist ja telefoni kogemata kukkumist.


ClearCase kaitseb teie telefoni ja pikendab selle eluiga, nii et ühel päeval saate selle kellelegi teisele edasi anda, kellele see meeldib sama palju kui teile. See on üks viis töötada jätkusuutlikuma tuleviku nimel. Teine võimalus on kasutada vähem pakendeid: sel juhul on meil õnnestunud paberpakendeid vähendada umbes 40%* võrreldes eelmiste mudelitega. Ja nagu kõik meie tooted, on see taaskasutatavas FSC™-sertifikaadiga karbis.


Juhtmeta laadimisega ühilduval ClearCase'il on pehme klassikaline must raam koos läbipaistva karastatud klaasist tagakaanega, mis annab selge ülevaate teie telefoni kaunist disainist. Telefoni 360-kraadise kaitse tagamiseks ühendage ümbris PanzerGlass™ ekraanikaitse ja PanzerGlass™ PicturePerfect kaamera objektiivikaitsega.


*Hinnanguline, võrreldes paberi kaalu meie 2022. aasta pakendiga.PanzerGlass ® ClearCase koos D3O iPhone 15 Pro Maxiga. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: Apple - iPhone 15 Pro Max, Maksimaalne ekraani suurus: 17 cm (6,7"), Pinna värvus: Monokromaatiline, Toote värv: Läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles